HomeLIFE STYLEPremiera serii: Efect 30- Sex and the city românesc la Prima tv

Premiera serii: Efect 30- Sex and the city românesc la Prima tv

Serialul Efect 30 cu Andreea Raicu in rol principal incepe in aceasta sera la Prima TV de la ora 22:00.

„Producţia TV vorbeşte despre noua generaţie de femei, pentru că nimeni nu a descris până acum vieţile lor atât de complicate, cât mai ales auto-complicate, care se luptă cu deciziile, traficul, soldurile, prietenia şi bărbaţii“, spun reprezentanţii postului despre serialul în care va juca fosta prezentatoare a „Megastarului“. Pare a fi un fel de „Sex and the City“ în variantă românească.

„Andreea va juca în povestea a patru prietene care, împreună, vor încerca să facă faţă alegerilor dificile şi provocărilor pe care le întâmpină la 30 de ani, dar, mai ales, să-şi păstreze prietenia de aproape cincisprezece ani“, se arată în comunicat.

Adică va fi un fel de Carrie Bradshaw din varianta americană. Alături de Andreea Raicu joacă Ana-Maria Lazăr, Adriana Butoi şi Mihaela Mihăilescu. Serialul e produs de MultiMedia Est, una dintre marile case de producţie de publicitate din România şi producătorul filmelor lui Radu Muntean, va avea o valoare de producţie ridicată şi va fi difuzat în prime-time.

Povestea serialului…

„Andreea este o actriţă în adevăratul sens al cuvântului. După proba pe care a dat-oam simţit că are talent pentru asta, dar nu m-am aşteptat să se descurce atât de bine“, a declarat Goldwasser la terminarea filmărilor.

În primul episod, Andreea Zăbavă, personajul interpretat de Andreea Raicu, împlineşte 30 de ani şi îşi sărbătoreşte aniversarea în barul preferat, împreună cu cele trei prietene ale sale, Vava, Laura şi Ruxandra.

Petrecerea marchează însă şi următorul pas în cariera ei. Andreea urmează să-şi depună candidatura pentru postul de redactor-şef al revistei pentru femei la care lucrează.

Prietenele o încurajează, dar nu acelaşi lucru se poate spune şi despre iubitul ei, Vlad, care ar vrea ca ea să ia o pauză şi să aibă împreună un copil. Andreea îşi depune însă dosarul fără să-i spună.

Vava, Laura şi Ruxandra trec şi ele prin situaţii diferite de-a lungul serialului. În primul episod veţi afla câteva detalii despre fiecare. Vava are un nou prieten, un student la Actorie mai mic cu 8 ani decât ea, şi are grijă de clientele de la cabinetul ei cosmetic.

La agenţia de publicitate unde lucrează, Ruxandra este enervată de un fotograf care îi desfiinţează o idee şi apoi îi cere o întâlnire. Îl refuză, dar mai apoi dă întâmplător peste el la o expoziţie. Laura, care este deja mămică, are o problemă cu soţul, Mircea, care munceşte foarte mult la spital şi nu reuşeşte să petreacă deloc timp cu ea şi copilul.

Detalii online Pe site-ul serialului, www.efect30.ro, puteţi găsi imagini de pe platourile de filmare, interviuri, dar şi piesele care compun coloana sonoră a serialului.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments
  • Chiar am vazut primul episod….
    Ma voi uita in fiecare duminca si va fi singurul serial pe care il voi urmari, desi foarte multi spun ca nu a avut succes..mie mi se pare foarte interesant!

  • abea astept sa inceapa . seper sa fie ceva de calitate…

Lasă un răspuns