HomeALL MEDIAPREMIERA: Sezonul 3 al serialului “Suits”, în grila Happy Channel

PREMIERA: Sezonul 3 al serialului “Suits”, în grila Happy Channel

PÎncepând de astăyi, 16 noiembrie, de la 23:50 la 00:50, Happy Channel difuzează un nou sezon al serialului american “Suits” (“Costume”). Sezonul 3 vine cu răsturnări de situație și cazuri provocatoare care complică viața avocaților.

 

Serialul urmărește aventurile unui tânăr cu potențial care, deși nu a terminat facultatea, a ajuns să lucreze la una dintre cele mai bune firme de avocatură din New York. Datoria lui și a colegilor săi de breaslă este readucă ordinea în societate, dar și în propriile vieți.

 

Din distribuția serialului nominalizat la TV Guide Awards, People’s Choice Awards și ALMA Awards fac parte actori carismatici: Gabriel Macht  (Harvey Specter), Patrick J. Adams (Mike Ross), Rick Hoffman (Louis Litt), Meghan Markle (Rachel Zane), Sarah Rafferty (Donna Paulsen) și Gina Torres (Jessica Pearson).

 

“Suits” (“Costume”), un serial cu și despre avocați determinați și bine pregătiți, dialoguri bine construite, intrigi captivante, dramă, cazuri interesante, umor de calitate, dar și momente romantice, poate fi vizionat de publicul din România, de luni până vineri, de la 23:50 la 00:50, doar pe Happy Channel!

Foto Credit: Happy Channel

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns