HomeTELEVIZIUNESportPremieră sportivă la Bucureşti: Apollo’s Day!

Premieră sportivă la Bucureşti: Apollo’s Day!

Bootcamp România în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti, Primăria Sectorului 4 şi ALPAB aduc în premieră naţională o competiţie sportivă de tip Biatlon cu 5 zone de exerciţii multi-post, care va avea loc, sâmbătă, 16 martie, în Parcul Tineretului (zona din faţa Sălii Polivalente).

 

Competiţia este bazată pe un antrenament funcţional care îmbină alergarea dintr-un cross cu exerciţii fizice pentru muşchii întregului corp cu greutatea proprie şi greutate adiţională.

 

“Obiectivul evenimentului este instruirea şi încurajarea populaţiei către o viaţă sănătoasă şi activă. Este primul eveniment de acest gen din România compus din multe exerciţii sportive care vor fi atent supravegheate de antrenorii noştri.”, a declarat Vlad Matasă, organizatorul competiţiei.

 

 

Premii în euro pentru câştigători!

 

Finaliştii competiţiei “Apollo’s Day” vor fi premiaţi pentru rezultate cu medalii, cupe dar si bani! Astfel, ocupantul locului I va primi 500 euro, locurile II si III fiind premiate cu 250 euro respectiv 100 euro (premiile in bani sunt acordate in lei si impozitate) pentru podiumul masculin si feminin. Premii vor primi si participanţii care nu au reuşit să ocupe un loc pe podium.

 

Taxa de participare la eveniment este de 40 de lei până în ziua evenimentului şi 60 de lei înainte de începerea competiţiei. Toţi cei interesaţi de competiţie pot suna la 0724.666.147. De asemenea informaţii puteţi găsi şi pe www.bootcampromania.ro si la https://www.facebook.com/pages/Boot-Camp-Romania/340971239354816

Apollo's Day

 

Despre BootCamp România

Asociația Sportivă BootCamp România, inițiatoarea antrenamentelor de tip militar la scară largă, susține în mod activ sănătatea fizică și psihică, promovând efectele benefice ale sportului în toate mediile sociale. Practicate cu regularitate, antrenamentele sportive au rezultate uluitoare la nivelul corpului și al minții. Conștienți de toate aceste avantaje, noi, cei de la Asociația Sportivă Boot Camp România, propunem împătimiților de sport, dar mai ales celor captivi într-un stil de viață sedentar, un tip de antrenament eficient la nivelul tuturor grupelor musculare. Boot Camp-ul împinge limitele participanților, educând autocontrolul și forța psihică, necesare pentru de a depăși încercările fizice. Modul dinamic, alert și neconvențional de practicare a activităților sportive este ceea ce diferențiază Boot Camp-ul de mersul la sala sau de orice alt tip de antrenament clasic.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns