HomeALL MEDIAPremierul Dacian Ciolos nu mai vrea să fie difuzat interviul cu el de la Viaţa Satului – TVR 1

Premierul Dacian Ciolos nu mai vrea să fie difuzat interviul cu el de la Viaţa Satului – TVR 1

În contextul scandalului provocat de amânarea emisiunii „Viața Satului” care îl avea drept invitat pe premierul Dacian Cioloș, șeful Executivului cere televiziunii publice să nu mai difuzeze deloc interviul cu el.

Prim-ministrul arată că, pe de o parte, nu este de acord cu difuzarea interviului într-un spațiu de dezbatere electorală și, pe de alta, amânarea difuzării cu trei săptămâni ar face ca informațiile furnizate să nu mai fie de actualitate, scrie Digi24.ro

 

Premierul Dacian Cioloș se pronunță categoric împotriva difuzării interviului la o altă dată, alt interval orar sau alt canal al SRTV în afara celor agreate cu realizatorul emisiunii înainte de înregistrarea interviului, adică 27 noiembrie 2016 (…). Prim-ministrul Dacian Cioloș nu autorizează difuzarea interviului într-un spațiu de dezbatere electorală al nici unui partid având în vedere că scopul și conținutul interviului au fost exclusiv subsumate interesului cetățenilor cu privire la politicile publice și acțiunile Guvernului în domeniul agricol și nu vizează în nici un fel campania electorală, partide sau oameni politici. În cadrul interviului acordat, premierul a menționat o serie de informații de interes pentru fermieri și a punctat rezultate la zi, raportate până la momentul înregistrării interviului. Ori, transmiterea cu aproximativ trei săptămâni mai târziu a interviului ar necesita actualizarea unor informații cuprinse în respectiva înregistrare”, se arată într-un comunicat transmis de Palatul Victoria.

 

În spiritul deontologiei profesionale și din respect față de dreptul telespectatorilor la o informare corectă și completă, vă solicităm să luați în considerare aceste argumente și din acest moment să nu difuzați pe canalele SRTV sau pe alte canale online interviul acordat cu bună credință de prim-ministrul Dacian Cioloș, la solicitarea TVR, pe 23 noiembrie”, se arată în finalul comunicatului.

 

Iata ce a spus Sefa TVR in Parlament, aici! 

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns