HomeMAGAZINEvenimentePremiile ''Gopo'' revin la cea de-a patra ediţie

Premiile ''Gopo'' revin la cea de-a patra ediţie

Industria filmului romanesc este evidentiata de Premiile „Gopo” 2010.

Nu ne putem plange ca nu avem filme romanesti mai bune sau mai rele, adevarat nu la fel de multe ca la Hollywood sau Bollywood, dar asta nu inseamna ca realizarile romanesti trebuie ignorate local si premiate doar la festivalurile din strainatate. Asa ca Premiile Gopo revin in forta si anul acesta, cu editia numarul 4.

Pe 22 martie se vor premia cele mai bune filme din 2009 si cei mai buni actori autohtoni. In cadrul competitiei Gopo sunt eligibile filme de lungmetraj de fictiune, romanesti sau co-productii romanesti, filme documentare si scurtmetraje de fictiune, aparute sau incluse in programe de festival in cursul anului trecut.

Din juriul Premiilor Gopo de anul acesta fac parte Dana Bacanu (Noul Cinematograf al Regizorului Roman), Viorica Bucur (critic de film), Cristian Comeaga (producator si castigator al premiului Gopo pentru Cel mai bun film in 2009), Mihai Fulger (critic de film), Radu Muntean (regizor, castigator al premiului Cel mai bun film – Boogie in 2009),

Nominalizarile pentru premii vor fi anuntate pe 22 februarie si ramane de vazut daca pe lista se vor afla si filmele care ne-au placut anul trecut.

Sursa: Metropotam.ro

www.premiilegopo.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns