HomeALL MEDIAPremiile Muzicale Balcanice transmise in direct de la Sofia pe TVR 3

Premiile Muzicale Balcanice transmise in direct de la Sofia pe TVR 3

Edward Maya, primul român intrat în Billboard, alături de Lady Gaga, Rihanna, The Black Eyed Peas va fi invitatul special al „Premiilor Muzicale Balcanice”, care vor avea loc pe 16 mai, în centrul capitalei bulgăreşti  Sofia. Acest eveniment va fi transmis în direct şi exclusiv în România de TVR 3 şi Televiziunea Balkanika.

Akcent va reprezenta România în finala pentru cel mai bun cântec din Balcani pentru anul 2009, principal categorie din concurs,  cu 11 subcategorii pentru fiecare ţară în parte –  Albania, Bosnia şi Herţegovina,  Bulgaria, Grecia, Macedonia, România, Slovenia, Serbia,  Turcia,  Croaţia, Muntenegru.

Premii Muzicale Balcanice conţin şi următoarele categorii: cel mai bun interpret din Balcani , cea mai bună interpretă din Balcani, cel mai bun duet sau cea mai bună trupă din Balcani, cel mai bun videoclip din Balcani şi contribuţia  la dezvoltarea şi popularizarea muzicii de pe Balcani pe anul 2009, la această categorie , Balkanika Music Television atribuind premiul  Annei Vissi, celebra vedetă pop din  Grecia .

Din România, trupa Akcent  a obţinut cele mai multe sms-uri, calificându-se în finala de la Sofia, surclasându-I pe Puya, Morandi şi Inna  .

Pe 16 mai, românii vor avea posibilitatea să voteze pentru Akcent, urmărind Premiile Muzicale Balcanice în direct pe TVR 3.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns