HomeTELEVIZIUNECastingPreselecțiile pentru “România Dansează” ajung mâine la București!

Preselecțiile pentru “România Dansează” ajung mâine la București!

După Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Constanța a venit momentul bucureștenilor să arate de ce sunt în stare.

Începând cu ora 8 dimineață românii care știu să facă show, adoră să danseze și mai ales visează să fie văzuți de o țară întreagă sunt așteptați la Palatul Copiilor din capitală pentru preselecțiile “România Dansează”. La acest talent show pot participa oameni obișnuiți, indiferent de vârstă și pasionați de orice stil de dans.

La preselecțiile de mâine va fi prezent și CRBL, unul din jurații acestui concurs, care a declarat: “Mor de nerăbdare să văd concurenții de la București. Sunt curios să văd cum s-au pregătit și ce momente speciale ne vor arăta. Știu că voi vedea foarte mulți dansatori talentați care vor demonstra cu siguranță că “România Dansează”.

Cel mai așteptat talent show de televiziune “România Dansează” vine la Antena 1 din această primăvară.

Emisiunea va fi prezentată de carismaticul Jorge, artistul care a câștigat sezonul II al programului de divertisment numărul 1 în România în 2012 – “Te cunosc de undeva”.

“România Dansează” promite un format fresh plin de emoție care-i va aduce împreună pe toți pasionații de dans, indiferent de vârstă sau de stilul de dans pe care-l abordează.

CRBL

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns