HomeALL MEDIARevista PreseiPreview al Concertului Lady Gaga in Romania! Matinalii 21 au vazut-o pe Diva momentului in Sofia

Preview al Concertului Lady Gaga in Romania! Matinalii 21 au vazut-o pe Diva momentului in Sofia

Radio 21, Official Summer Radio, le-a adus o surpriză ascultătorilor: fanii Radio 21 au văzut-o în avanpremieră pe Lady Gaga în Super Vara lui 21, înaintea tuturor europenilor, într-o călătorie VIP alături de alţi ascultători gaga şi Matilnalii 21, Manuel D. Dinculescu, DJ Andi, Anca Maco şi Orlando, la primul concert din Europa al artistei, care are a avut loc pe 14 august, în Sofia, Bulgaria!

Concertul Lady Gaga din Sofia a fost aproape perfect. Cântăreaţa le-a pregătit bulgarilor un show de zile mari, pe care cei 30.000 de spectatori prezenţi pe Arena Armeec din Sofia l-au gustat de la primul până la ultimul moment. Pe tot parcursul spectacolului, deasupra scenei s-a aflat o hologramă imensă care a făcut legătura între momente.

Spectacolul s-a deschis cu un castel uriaş, din care Gaga a evadat pe un cal imens. Imediat după, diva a ieşit dintr-un uter uriaş, începându-şi reprezentaţia cu „Born This Way”. Artista a cântat live pe tot parcursul concertului, punându-şi în evidenţă vocea extraordinară, scenele de dans fiind sincronizate perfect.

Am văzut cu ochii mei, de la o distanţă mai mică de 10 metri, cel mai tare concert de până acum. Bine, concert este puţin şi impropriu spus pentru că de fapt Lady Gaga Born This Way Ball Tour reprezintă … TOT. O poveste, o piesă de teatru, un music-hall, o idee, un stil de viaţă, o lecţie de business, excelentă în coregrafie, perfecţiune în coordonare, un film Hollywoodian , arta … un SHOW cu … D de la Succes ! Pe scurt: două ore de perfecţiune în domeniu.”, spune impresionat Manuel D. Dinculescu.

Pe parcursul show-ului, Lady Gaga a mimat scene de sex alături de dansatorii şi dansatoarele ei, întregul spectacol având accente porno, care însă au fost gustate de publicul încântat.

Rând pe rând, Gaga a cântat super hiturile sale „Bad Romance”, „Judas”, „LoveGame”, „Telephone”, „Poker Face”, „Alejandro”, „Paparazzi” sau „You and I”, schimband tinuta pentru fiecare dintre ele. Pe lista s-a aflat si cea mai noua piesa a sa, „Princess Die”, pe care a interpretat-o live la pian. La sfârşitul concertului, după 8 minute în care bulgarii au aclamat-o, diva s-a întors pe scenă pentru încă două piese: „The Edge of Glory” şi „Marry The Night”.

Am fost impresionat de Lady Gaga şi de întreg spectacolul pe care l-a făcut. Mesajele pe care le-a transmis pe scenă au fost geniale. În special cel în care le-a mulţumit bulgarilor că au primit-o la Sofia şi că, chiar dacă nu le cunoaşte limba, ştie că muzica este limba universală prin care oricine se poate înţelege.”, a declarat DJ Andi.

Show-ul a fost presărat cu discursuri emoţionante, în care diva a vorbit despre dragoste, despre problemele sociale şi guvernele care fac viaţa grea, dar le-a transmis oamenilor că trebuie să lupte pentru libertatea lor şi pentru libertatea de exprimare.

Nu au lipsit nici momentele controversate! Iisus cel negru şi-a făcut apariţia pe scenă, iar Gaga a luat o puşcă şi a tras către toţi cei prezenţi în jurul ei. Artista a condus chiar şi o motocicletă care avea ataşat steagul Bulgariei, steag pe care l-a şi fluturat deasupra scenei.

Lady Gaga este o artistă completă. M-a impresionat întregul show, dar şi dezinvoltura cu care ne-a vorbit. Îmi amintesc că şi-a început reprezentaţia cu câteva cuvinte, între care s-au regăsit şi „I’m gonna dance my pussy off for you!”. Iar reacţia sălii a fost incredibilă!”, povesteşte Anca Maco.

La final, cântăreaţa a invitat o fetiţă din public alături de ea. Micuţa Natalia s-a comportat natural, a dansat şi a cântat alături de Gaga, care i-a dedicat ultima piesă din concert, „Marry the Night”.

Cred că până şi domnul Gigi Becali ar fi rămas fără cuvinte la concert, chiar dacă a zis că nu vine. Ce mai pot spune? A fost un super show cu o super artistă. Jos pălăria!”, a menţionat Orlando.

Imagini din timpul concertului Lady Gaga din Sofia, clipuri video şi interviuri se găsesc pe pagina de Facebook Radio 21, http://facebook.com/radio21 şi pe www.radio21.ro.

Un preview al concertului de la Bucureşti poate fi văzut accesând link-ul de mai jos:

http://youtu.be/hDDlEyYW3dA

Credit foto: piticu.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

carmen.moraru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns