HomeALL MEDIAO prezenta fascinanta! Loredana Groza…

O prezenta fascinanta! Loredana Groza…

Loredana Groza este fara dar si poate una din cele mai bine imbracate vedete din Romania. Eu sunt absolut indragostita de portul popular romanesc, iar asta s-a intamplat si cu YSL si Kenzo ( cu mult inaintea mea). Kenzo a  sustinut pentru mult timp ca cea mai draga colectia a lui, este cea realizata in iarna anilor ’73-’74 intitulata Romanian Look.

Cu toate ca sub nasul nostru exista mari opere vestimentare, noi ne infruptam din pantalonii de latex si alte porcarii fabricate in China.

Este timpul sa schimbam obiceiurile proaste!

Loredana a aparut intr-una din telenovelele in care a jucat cu o tinuta absolut senzationala. Stylingul ii apartine in totalitate lui Radu Mada, iar hainele sunt vintage.

Probabil ca vi se pare prea mult pentru strada, dar dragele mele! cu un pic de indrazneala si imaginatie puteti combina stilul popular cu cel urban intr-o maniera absolut fabuloasa.

Tinuta Loredanei este o opera de arta. Parul si machiajul arata impecabil. Rosul este culoarea vedeta pentru par in sezonul  toamna/iarna 2011. Nota MAXIMA!

Apreciaza sau comenteaza articolele noastre. Parerea ta este importanta pentru noi!

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • Gee whiz, and I tohught this would be hard to find out.

Lasă un răspuns