HomeDIGITALIndustria onlinePrezentare Dacia Plant – Puterea vindecatoare a plantelor si Concert DEVAS (preluare de pe CNN) (galerie foto si video)

Prezentare Dacia Plant – Puterea vindecatoare a plantelor si Concert DEVAS (preluare de pe CNN) (galerie foto si video)

Ieri seara in atmosfera inedita dew la Grand Hotel Napoca din Cluj a avut loc prezentarea Companiei Dacia Plant, o companie care exista de 10 ani in Romania si produce medicamente naturiste, apeland la puterea vindecatoare a plantelor.
Prezentarea produselor Dacia Plant a fost sutinuta de studii medicale si teste clinice, ale caror rezultate au fost prezentate ieri de catre Prof. Dr. Marius Bojita, Presedintele Universitatii de Medicina si Farmacie „IULIU HATIEGANU” din Cluj si dr. Maria Muntean de la Clinica de Boli Infestioase din Cluj.  Printre plantele care au fost utilizate in cadrul studiilor clinice s-au numarat: Ganoderma Lucidum, Sylbum Marianum, Astragalus Membranoceus, dar si altele.
Conferinta a fosy urmata de un recital de cafe-concert sustinut de Trupa DEVAS, care a incantat publicul, oferindu-le muzica pentru suflet.
Trupa DEVAS a fost fondata in anul 2012 si are patru membri: Cristian Serbanescu (vioara), Dragos Cucos (sintetizator), Ionut Catarama (vioara) si Lucas Molina (dansator de flamenco)
Ritmurile lor creeaza o atmosfera magnifica, care te ajuta sa intri in contact cu strafunduril sufletului tau. Ascultand muzica lor, simti ca ai murit si ai renascut in lumina pasiunii si sensibilitatii, ele doua ingrediente care reprezinta pilonii centrali ai muzicii lor.  Pur si simplu iti taie respiratia!
Acest articol a fost preluat de pe Cnn iReport. Traducerea si adaptarea: Carmen Moraru
In continuare, va invitam sa urmariti imagini de la evenimentul de aseara.
      

Lasa un comentariu aici!

Written by

carmen.moraru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns