HomeLIFE STYLEPrezentatorii CanCan TV au dezvaluit la Alarma ProFM ce imagini difuzeaza in aceasta seara cu Victor Slav si Bianca Dragusanu

Prezentatorii CanCan TV au dezvaluit la Alarma ProFM ce imagini difuzeaza in aceasta seara cu Victor Slav si Bianca Dragusanu

In aceasta dimineata, la ora 09:00, prezentatorii emisiunii CanCan TV au venit in premiera la “Alarma ProFM”. Ilinca Vandici si Adrian Artene au povestit ca nu le-a fost usor sa se treazeasca atat de dimineata, ei avand program de noapte la ACASA TV, insa au reusit sa fie alaturi de Gicu si Nicolai in studioul Alarma ProFM informandu-i atat pe cei doi DJ cat si pe ascultatorii ProFM ce subiecte senzationale pregatesc in aceasta seara, dar si ce au mai descoperit nou in showbizul romanesc.

Ei au discutat despre relatia Madalinei Ghenea cu actorul Gerard Butler, dar si despre despartirea cuplului Andreea Marin – Stefan Banica. Insa cel mai dezbatut subiect a fost cel al cuplului format din vedeta ProTv Victor Slav si Bianca Dragusanu, cei doi prezentatori promitand nu mai devreme de aceasta seara multe detalii picante.

Si in acest sezon CanCan TV, ca si in cel trecut se vor intampla intalniri la care nu se asteapta nimeni si lucruri ce par imposibile. Astazi, de exemplu, de la ora 22:00 vom dezvalui filmari uluitoare despre cea mai spectaculoasa relatie a inceputului de an – Victor Slav si Bianca Dragusanu”, a spus Adrian Artene, iar Ilinca l-a completat: “I-am filmat in cele mai intime ipostaze si in seara asta vom difuza imagini la CanCan TV”. Cei doi prezentatori ai emisiunii spun ca protagonistii povestii de dragoste sint “clar impreuna”  si in aceasta seara, la Acasa TV se vor difuza imagini pe care nici Victor si nici Bianca nu le-au vazut si nu stiu nimic despre ele.

Foto Credit: PRO FM

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

gloria.antonescu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns