HomeTELEVIZIUNEEmisiuni1 DECEMBRIE. Prima Gala Live de la Vocea Romaniei vine cu reguli noi, dar si cu Nicoleta Luciu!

1 DECEMBRIE. Prima Gala Live de la Vocea Romaniei vine cu reguli noi, dar si cu Nicoleta Luciu!

Duminica, 1 Decembrie, de la 20:30, romanii sarbatoresc ziua nationala si optsprezeceani de Pro Tv impreuna, la“Vocea Romaniei”, in prima editie live a show-ului de anul acesta, cu artisti magici si momente de neuitat.

Cele mai bune voci din competitie au trecut pe rand de etapa auditiilor pe nevazute, de tensiunea confruntarilor in duet si de emotiile cantecului decisiv, iar Loredana, Smiley, Moga si Brenciu si-au format echipele de cate opt concurenti pe care ii vor arunca in lupta pentru marele titlu. In editia live de duminica aceasta, fiecare antrenor va aduce pe scena Vocii Romaniei patru artisti din echipa sa, iar la final numai doi dintre ei vor merge mai departe.

Telespectatorii vor avea si in acest sezon primul cuvant de spus in ceea ce priveste reprezentatiile concurentilor. Dupa ce vocile dintr-o echipa vor termina de cantat, cei de acasa isi vor putea vota preferatul pana intra in scena urmatoare a seriei de patru concurenti. Concurentul care are cele mai multe voturi dintr-o echipa va trece direct in faza urmatoare, iar antrenorul va mai alege inca o voce din cele trei ramase.

Stromae

De ziua tuturor romanilor si la aniversarea a optsprezeceani de Pro Tv, invitatul special la Vocea Romaniei este artistul belgian Stromae, pe numele sau real Paul van Haver,celebru pentru super-hit-ul “Alors on danse”, care a facut furori in toata Europa.

Nicoleta Luciu va fi si in acesta editie co-prezentatoarea competitiei supreme a vocilor, alaturi de Pavel Bartos:

“In seara de 1 Decembrie voi avea din nou bucuria sa prezint show-ul Vocea Romaniei impreuna cu Pavel Bartos, sa aud live cele mai bune voci ale momentului intr-o zi atat de speciala pentru romanii de pretutindeni. Am crescut odata cu Pro TV, iar aceasta zi are o dubla semnificatie pentru mine. La multi ani, Romania! La multi ani, PRO TV!”,spune Nicoleta.

Lori isi pune toate sperantele in “ingerasii” ei, Smiley se lauda cu echipa sa de “oameni speciali”, Moga este gata sa scoata la inaintare urmatoarele star-uri dintreeleviisai, iar Brenciu e convins ca are in echipa numai voci “bune de pus la… ureche!”, asa ca batalia pentru “Vocea Romaniei” se anunta una acerba.

“Cele mai nebunesti live-uri”, dupa cum le-a numit Horia, incep in forta la Vocea Romaniei chiar de ziua nationala si la aniversarea a optsprezeceani de Pro Tv, iar romanii au ocazia sa urmareasca un spectacol fascinant si sa decida cine va deveni urmatoarea “Voce”, duminica seara, 1 Decembrie, de la 20:30, numai la Pro Tv.

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.cristea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns