HomeTELEVIZIUNEPrima telenovela romaneasca „Numai iubirea” va fi redifuzata la Acasa Gold

Prima telenovela romaneasca „Numai iubirea” va fi redifuzata la Acasa Gold

Un fenomen naţional, caravane luate cu asalt de zeci de mii de fani, prima telenovelă românească, o producţie absolut spectaculoasă: “Numai iubirea”!

ACASA GOLD va aduce din 22 septembrie din nou pe micile ecrane producţia pe care telespectatorii şi-au dorit foarte mult să o revadă, prima telenovelă românească “Numai iubirea”, ce va fi difuzată de luni până duminică, de la ora 18.00.

Încă de la primul episod, “Numai iubirea” a fost lider de piaţa incontestabil, pe toate segmentele de populaţie, devansand filme americane şi producţii „populare” cu priză la public.

Telenovela ilustrează în primele episoade viaţa fericită a familiei Neagu: Ioana, Dan (Alexandru Papadopol) şi Bianca (Bianca Neagu). Într-o zi nefericită, viaţa Ioanei a fost  curmată de un tragic accident de maşină care îi marchează pe viaţă, în special pe Dan care a fost la volan în momentul fatal. Bianca, fetiţa lor, avea numai cinci ani, iar Dan a rămas singurul sprijin al acesteia.

Au trecut doi ani de la tragedie. Bianca este o fetiţă minunată, foarte inteligentă, dar totuşi un copil trist, care a crescut fără să o aibă pe mama sa alături. Ea işi iubeşte mult tatăl şi încearcă să fie alături de el în orice împrejurare.  Bianca este acum în clasa I, în timp ce Dan, un arhitect de succes, nu poate trece încă peste dureroasa pierdere a soţiei lui dar totuşi încearcă să-şi refacă viaţa.

Alături de cei doi se află şi Victor (Dan Bordeianu), fratele mai mic al lui Dan, un artist boem. Cei trei locuiesc împreună într-o vilă superbă iar Ildiko (Ioana Ginghină) este menajera lor, o persoană harnică şi plină de viaţă, extrem de atrăgătoare.

Bianca şi Dan vor trebui să înfrunte împreună numeroase obstacole ce le ravasesc viaţa. Unul dintre acestea îl reprezintă Andreea (Oana Zăvoranu), o femeie ambiţioasă, lipsită de scrupule, care îşi doreşte cu disperare o carieră solo în muzică. Pentru a deveni un star, ea are nevoie de o mulţime de bani, pe care vrea să-i obţină de la Dan. Gandindu-se, de asemenea, la averea lui Dan, Claudia (Tora Vasilescu), mama Ioanei, luptă pentru a obţine custodia Biancăi şi a-şi primi, astfel, în fiecare lună “alocaţia”. Pentru aceasta, ea va apela la “serviciile” lui Tudor (Vlad Rădescu), un avocat fără scrupule, alunecos, care reuşeşte să manipuleze femeile din jurul său.

Dan şi Bianca găsesc însă spirjin în Marga (Anca Pandrea), o vecină, care le este întotdeauna alături şi în Manole (Sebastian Papaiani), soţul Claudiei. Cel din urmă este un om bun la suflet care nu acceptă sub nici un chip ideile pline de răutate ale soţiei sale, dar care se lasă dominat de aceasta.

Bianca nu suportă ideea ca tatăl ei îşi va reface viaţa alături de altcineva, însă atunci cînd o cunoaşte pe Ana (Corina Dănilă), profesoara ei de engleză, o femeie frumoasă şi modestă, ea încearcă din răsputeri să-i apropie pe cei doi. Pe de alta parte, Andreea, “iubita” tatălui său îi stă în cale si astfel micuţa apelează la diverse tertipuri pentru a o îndepărta, întrucăt între cele două există un război. Oare va reuşi Dan să scape de povara trecutului şi să înţeleagă că în viaţă iubirea este cea mai de pret?

După-amiezile vor fi mult mai frumoase pentru telespectatorii care vor urmări poveştile de dragoste emoţionante, de luni până duminică, de la ora 18.00 şi vor trăi din nou la ACASA GOLD, “Numai iubirea”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comment

Lasă un răspuns