Connect with us

Casting

Prima TV dă startul înscrierilor pentru “Mama mea gătește mai bine”

Vino să intri într-o nouă competiție culinară la îndemâna oricui, “Mama mea gătește mai bine”! PrimaTV te așteaptă să faci parte din echipele care se vor înfrunta sub atenta supraveghere a maestrului culinar Horia Vîrlan. Vrei să arăți că mama ta este cea mai tare bucătăreasă? La această emisiune poți arăta că tu și mama ta gătiți cel mai bine.

Published

on

Foto Credit: Prima TV

Vino să intri într-o nouă competiție culinară la îndemâna oricui, “Mama mea gătește mai bine”! PrimaTV te așteaptă să faci parte din echipele care se vor înfrunta sub atenta supraveghere a maestrului culinar Horia Vîrlan. Vrei să arăți că mama ta este cea mai tare bucătăreasă? La această emisiune poți arăta că tu și mama ta gătiți cel mai bine.

Prezentatorul Valentin Sanfira așteaptă să vă cunoască și să intrați în bucătăria unde competiția este acerbă iar echipele sunt mai mereu sub presiune. Ai peste 18 ani și îți place să gătești alături de mama ta? Te așteptăm la casting! Răsplătim cea mai tare echipă cu zeci de mii de lei!

Intraţi în competiţie şi o ţară întreagă va afla cât de bine gătiţi împreună. În fiecare ediţie, două echipe formate din mamă şi fiu sau fiică se vor înfrunta contracronometru.

Tinerii vor găti, mamele vor da indicaţii de pe margine şi împreună vor încerca să obţină cel mai gustos preparat. La expirarea timpului, Horia Vîrlan hotărăște cine a gătit cel mai bine, iar cea mai pricepută echipă va câştiga un premiu în bani. În plus, echipa învingătoare va avea şi şansa de a se întoarce în ediţia următoare a emisiunii, să-şi apere titlul şi să câştige un nou premiu.

Cei care îşi doresc să trăiască o experienţă culinară “Mama mea gătește mai bine”se pot înscrie la numerele de telefon 0730 280 941 și 021 311 70 94 sau la adresa de e-mail casting@paprika-latino.com.

Sună la 0730 280 941 sau 021 311 70 94
Dă-ne un e-mail la adresa  casting @paprika-latino.com

mama mea gateste mai bine - prima tv

Lasa un comentariu aici!

Advertisement
Loading...
8 Comments

8 Comments

 1. Serban cornelia

  8 octombrie 2017 at 22:50

  Buna seara imi doresc tare mult sa particip la aceasta emisiune cu mama mea st din buzau multumesc .

 2. madalina

  19 aprilie 2017 at 20:24

  Buna seara,as dori sa particip cu tatal meu dar se poate daca am 12 ani ?

  • Mutcu Florica Mara

   5 ianuarie 2018 at 20:28

   Buna mi-aș dori tare mult sa particip la mama gătește mai bine cu mama mea stam in bucuresti

 3. Magda

  1 aprilie 2017 at 20:16

  Buna!Sunt din Brăila si as dori sa particip cu fiica mea de 18 ani.Cum procedăm?

 4. Feher Francisc

  19 februarie 2017 at 20:24

  Si eu verau sa ma inscriu cu mama jud alba

 5. mariana matei

  31 ianuarie 2017 at 20:32

  Eu cu sotu nu putem participa

 6. Loes Alexandra Ionele

  30 ianuarie 2017 at 16:26

  Buna ziua ! Vreau sa particip la aceasta emisiune împreuna cu mami ! Jud .vn ,Focsani .

 7. Secara

  17 ianuarie 2017 at 22:59

  Seara buna ! Imi dores sa particip la aceasta emisiune impreuna cu soacra mea ! Sunt din VN !

Lasă un răspuns

Casting

Iuliana Tudor caută noi talente pentru sezonul al doilea Vedeta populară de la TVR 1

Published

on

Foto Credit: TVR

Cluj Napoca, Oradea, Constanţa, Iaşi, Craiova, Bucureşti şi Timişoara sunt oraşele în care Iuliana Tudor şi echipa emisiunii Vedeta populară de la TVR 1 organizează preselecţii pentru sezonul al doilea al talent-show-ului de folclor.  

Încep preselecţiile pentru cel de-al doilea sezon Vedeta populară, cel mai mare talent-show de folclor din România. Din 3 februarie, Iuliana Tudor şi echipa sa îi aşteaptă, în câteva mari oraşe din întreaga Românie, pe cei care au talent şi curajul să încerce o carieră în muzica populară.

 

„După succesul primului sezon Vedeta populară, continuăm proiectul lansat în toamna anului trecut de TVR 1. Căutăm cei mai buni interpreţi de muzică populară, pe care venim să îi întâlnim în şapte regiuni folclorice ale României. Arată-ne că ştii folclor, că ai voce şi dorinţa de a face publicul să vibreze la muzica ta! Te aşteptăm în Cluj Napoca, Oradea, Constanţa, Iaşi, Craiova, Bucureşti şi Timişoara! Fie că eşti începător sau că ai deja experienţa scenei, dacă ştii că vocea ta merită să fie ascultată de o ţară întreagă şi vrei să fii vedetă, vino să te cunoaştem! Pregătim cel de-al doilea sezon Vedeta populară la TVR 1!”, îi invită Iuliana Tudor pe toţi cei care iubesc folclorul românesc, sunt talentaţi şi visează să devină celebri şi să cânte muzică populară pe marile scene.

 

Preselecţiile pentru talent-show-ul de folclor Vedeta populară de la TVR 1 sunt programate astfel:

 • 3 februarie, orele 11.00 – 18.00, la Cluj-Napoca, la Casa de Cultură a Studenţilor;
 • 4 februarie, orele 10.00 – 18.00, la Oradea, la Sala Filarmonicii de Stat;

 • 6 februarie, orele 14.00 – 19.00, la Constanţa, la Teatrul de Stat;

 • 9 februarie, orele 10.00 – 18.00, la Iaşi, la sediul TVR Iaşi;

 • 13 februarie, orele 10.00 – 18.00, la Craiova, la sediul TVR Craiova;

 • 17 februarie, orele 10.00 – 18.00, la Bucureşti, la sediul Televiziunii Române;

 • 20 februarie, orele 10.00 – 18.00, la Timişoara, la Casa de Cultură.

 

Un nou sezon Vedeta populară va începe la TVR 1 în curând. Fiţi alături de noi şi descoperiţi surprizele pe care vi le pregătim!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Casting

Încep preselecțiile pentru sezonul opt Vocea României!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Fă-ți vocea auzită, încep preselecțiile pentru sezonul opt Vocea României! Înscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro sau vino direct la audiții, arată că ești pregătit să urci pe scena celei mai tari competiții a vocilor și demonstrează că doar vocea contează!

Toți cei care au calități vocale remarcabile, pentru care muzica reprezintă mai mult decât un stil de viață și care își doresc să fie văzuți și aplaudați de o țară întreagă sunt așteptați la audițiile care vor avea loc în Cluj (25 februarie), Iași (4 martie), Timișoara (11 martie) și București (24 și 25 martie).

„Am învățat foarte multe lucruri la Vocea României, am lucrat cu profesioniști și m-am bucurat enorm de întreaga experiență de acolo. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine și m-au susținut, iar celor care au voci bune și își doresc să cânte le spun să aibă încredere în calitățile lor, să fie ambițioși și să nu ezite să meargă la preselecții, deoarece vor avea doar de câștigat.”, a declarat Ana Munteanu, câștigătoarea sezonului șapte Vocea României.

Înscrie-te pentru sezonul opt Vocea României și poți avea parte de cea mai tare experiență muzicală!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Casting

„Chefi la cuțite” începe preselecţiile pentru cel de-al cincilea sezon

Published

on

Foto Credit; ANTENA 1

Luna aceasta, emisiunea ,,Chefi la cuțite” dă startul etapei de preselecții pentru cel de-al cincelea sezon, unde pasionații de gătit sau bucătarii au șansa să își dovedească abilitățile la bancul de lucru.

Pe site-ul casting.a1.ro/chefilacutite/ toți cei care care vor o șansă de a obține mult râvnitul cuțit trebuie să completeze un formular și să se prezinte apoi la preselecții cu o farfurie semnătură, care i-ar putea trimite mai aproape de întâlnirea cu cei trei chefi.

 

Echipa celei mai iubite emisiuni culinare va porni prin țară în căutarea celor mai talentați bucătari, care sunt dornici să facă parte din echipele chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Preselecțiile se vor desfășura în Timișoara, Cluj, București și Iași astfel:

 • Pe 26 ianuarie se deschid preselecțiile sezonului 5 în Timișoara: în incinta Hotelului Perla, strada Protopop George Dragomir, nr 9, corp A.
 • Pe 28 ianuarie urmează etapa de preselecții din Cluj-Napoca: în incinta Grand Hotel Italia, Str. Trifoiului Vasile Conta.
 • Pe data de 3 și 4 februarie urmează etapa de preselecții din București: la Complex Expozitional Romexpo, pavilion D1, Bd Marasti, nr. 65-67 (intrarea se face prin strada Parcului).
 • Iar pe 11 februarie se organizează ultima etapă, la Iași: în incinta Hotelului Unirea, Sala Vega si Sala Clio –  Piata Unirii, Nr. 5.

Chefii sunt nerăbdători să cunoască oameni talentați, care să le devină ucenici în bucătăria ,,Chefi la cuțite” pentru sezonul cu numărul cinci. În sezonul anterior, chef Sorin Bontea și-a adjudecat finala, iar anul acesta este la fel de convins că va găsi bucătari dornici de a ajunge cât mai departe în competiție:

,,Așteptăm la preselecții cât mai mulți oameni! Nu trebuie să fie bucătari de profesie, pentru că acest concurs este destinat și celor pasionați, care nu au avut ocazia să lucreze încă într-o bucătărie de specialitate. Sunt foarte nerăbdător să văd ce ne așteaptă în noul sezon și să îmi formez echipa. În general caut oameni care să se completeze și îi aleg în funcție de caracter, personalitate, de potențialul pe care îl vad în ei. În trecut am avut și destui neprofesioniști în echipă, dar au fost dornici să lupte și să învețe, de aceea cunoștințele în bucătărie, deși sunt un avantaj, nu sunt un criteriu determinant.” , declară acesta.

Cel de-al cincelea sezon ,,Chefi la cuțite” va începe curând pe Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending