HomeTELEVIZIUNECastingPrima TV dă startul înscrierilor pentru “Mama mea gătește mai bine”

Prima TV dă startul înscrierilor pentru “Mama mea gătește mai bine”

Vino să intri într-o nouă competiție culinară la îndemâna oricui, “Mama mea gătește mai bine”! PrimaTV te așteaptă să faci parte din echipele care se vor înfrunta sub atenta supraveghere a maestrului culinar Horia Vîrlan. Vrei să arăți că mama ta este cea mai tare bucătăreasă? La această emisiune poți arăta că tu și mama ta gătiți cel mai bine.

Prezentatorul Valentin Sanfira așteaptă să vă cunoască și să intrați în bucătăria unde competiția este acerbă iar echipele sunt mai mereu sub presiune. Ai peste 18 ani și îți place să gătești alături de mama ta? Te așteptăm la casting! Răsplătim cea mai tare echipă cu zeci de mii de lei!

Intraţi în competiţie şi o ţară întreagă va afla cât de bine gătiţi împreună. În fiecare ediţie, două echipe formate din mamă şi fiu sau fiică se vor înfrunta contracronometru.

Tinerii vor găti, mamele vor da indicaţii de pe margine şi împreună vor încerca să obţină cel mai gustos preparat. La expirarea timpului, Horia Vîrlan hotărăște cine a gătit cel mai bine, iar cea mai pricepută echipă va câştiga un premiu în bani. În plus, echipa învingătoare va avea şi şansa de a se întoarce în ediţia următoare a emisiunii, să-şi apere titlul şi să câştige un nou premiu.

Cei care îşi doresc să trăiască o experienţă culinară “Mama mea gătește mai bine”se pot înscrie la numerele de telefon 0730 280 941 și 021 311 70 94 sau la adresa de e-mail casting@paprika-latino.com.

Sună la 0730 280 941 sau 021 311 70 94
Dă-ne un e-mail la adresa  casting @paprika-latino.com

mama mea gateste mai bine - prima tv

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

Latest comments
  • Buna seara,as dori sa particip cu tatal meu dar se poate daca am 12 ani ?

  • Buna!Sunt din Brăila si as dori sa particip cu fiica mea de 18 ani.Cum procedăm?

  • Si eu verau sa ma inscriu cu mama jud alba

  • Eu cu sotu nu putem participa

  • Buna ziua ! Vreau sa particip la aceasta emisiune împreuna cu mami ! Jud .vn ,Focsani .

  • Seara buna ! Imi dores sa particip la aceasta emisiune impreuna cu soacra mea ! Sunt din VN !

Lasă un răspuns