Connect with us

Grila de programe

PRIMA TV de Crăciun: filme de sezon, cu distribuții de primă mână, programe pentru copii și ediții speciale ale știrilor Focus

Published

on

Astfel, în Ajunul Crăciunului, sâmbătă 24 decembrie, de la ora ora 09:00, Olga Gudynn te așteaptă cu un Atelier Magic pentru copii. Atelierul Magic este un îndemn la distracţie şi la poveşti pline de imaginaţie din partea Olgăi Gudynn, alături de personaje haioase și copii puși pe joacă. O emisiune educativă și distractivă unde cei mici vor învăţa chiar și din greșeli împreună cu protagoniștii emisiunii.

 

Copiii vor fi alături de cei mai buni prieteni ai copilăriei: Curajosul pui de râmă Oli, Doamna Ceapă, Banana Năzdrăvană, Bunica Mazăre, Mărul cel Isteț, Doamna Lene și Domnul Păstârnac sunt doar câteva dintre personajele care prind viaţă în bucătăria din Atelierul Magic.

 

Tot în Ajun, o distribuție de primă mână te așteaptă în filmul Crăciun de la ora 20:30 la Prima TV. Astfel, Susan Sarandon, Robin Williams, Penelope Cruz și Paul Walker prezintă o colecție de povești intersectate avându-i în centru pe câțiva newyorkezi singuratici care se trezesc că au nevoie unul de altul, chiar de Ajunul Crăciunului. Crăciunul va fi salvat chiar pe 25 decembrie în comedia Salvați Crăciunul – duminică 25 decembrie de la ora 22:30 – cînd soarta lui Moș Crăciun este în mâna elfilor și a unor agenți de Securitate Internă. A doua zi de Crăciun, de la ora 20:30, la Prima TV, micul Khumba încearcă să afle ce s-a întâmplat cu dungile sale, dar şi să rezolve problema secetei din ţinutul său, în animaţia cu acelaşi nume.

 

Filmele românești sunt și ele prezente în programul special de Crăciun pregătit de Prima TV. Dem Rădulescu, Ileana Stana Ionescu, Jean Constantin, Sebastian Papaiani sunt câteva din numele mari ai cinematografiei românești care te așteaptă în fața micului ecran pe Prima TV ca să urmărești comediile: Harababura – sâmbătă 24 decembrie de la ora 22:30, Sosesc păsările călătoare – sâmbătă 24 decembrie de la ora 00:15 și de asemenea filmele: Prin cenușa imperiului– duminică 25 decembrie ora 00:15, Moartea domnului Lăzărescu – – luni 26 decembrie de la ora 00:30.

 

Chiar în ziua de Crăciun te așteaptă ultima ediție din acest sezon a reality-show-ului de succes Schimb de mame. Urmărit până acum de milioane de telespectatori experienţa schimbului de mame este trăită de familii din toate colţurile tării. Până acum, mamele „de schimb” au avut şansa să-şi descopere talente nebănuite și să înveţe lucruri noi în timpul participării la emisiune. Ele au experimentat un alt stil de viaţă, iar această aventură a reprezentat şi un moment important pentru ele și familiile lor. „Schimbul de mame” este nu doar educativ, ci şi distractiv! Mai mult, cea mai votată mamă a sezonului pleacă acasă cu un premiu de 2.500 de euro din partea Prima TV. Telespectatorii o vor putea alege toată săptămâna viitoare prin sms la 1444 pe cea care va câștiga titlul de “Prima Mamă”.

 

Foto Credit: PRIMA TV

Interviu Exclusiv – IULIAN COMĂNESCU: După câteva sezoane în care a testat diferite formate, Antena 1 pare să devină un challenger tot mai serios la PRO TV 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Grila de programe

Astazi PRO CINEMA aniverseaza 14 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: PRO CINEMA

De 14 ani, ești cine îți dorești să fii, poți fi oriunde, te uiți în viitor, ești personaj din istorie, ești în mijlocul acțiunii. Ai tot timpul din lume să-ți găsești fiecare “tu”, să iubești, să crezi, să te bucuri. Pe 19 aprilie, PRO CINEMA aniversează 14 ani de la lansare, iar filmele te cheamă la sărbătoare! Joi, 19 aprilie, PRO CINEMA a pregătit două filme care o să te prindă!

De la 20:30, Tobey Maguire și Kirsten Dunst aduc Omul păianjen 3, o producție din SUA care a cucerit întreaga lume și a adus încasări de peste 500 de milioane de dolari! Povestea lui Peter Parker continuă, acesta fiind, în sfârșit, fericit alături de Mary-Jane Watson. În timp ce întregul oraș îl apreciază pe Omul Păianjen alter-egoul său, un vechi prieten din copilărie se transformă în scurt timp în amenințare supremă!

Imediat după, la ora 23:30, PRO CINEMA te prinde cu o producție românească de valoare: Selfie 69! Comedia prezintă aventurile a trei prietene care, în urma unui pariu online trebuie să se mărite în trei zile, așa că sunt nevoite să treacă prin pericole, tentații și capcane în căutarea inelului de logodnă. Bogdan Alexandru, Raluca Aprodu, Dorina Chiriac, Răzvan Fodor și Vlad Logigan sunt doar câțiva dintre actorii care joacă în filmul Selfie 69.

De 14 ani, te descoperi film cu film. În ziua aniversară PRO CINEMA, știi cine ești! Alegi mereu calea cea dreaptă, dar nu uiți să fii rebel. Scenariile sunt diferite, dar tu rămâi în centrul acțiunii.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Grila de programe

Programe In Memoriam Carmen Stănescu, la TVR

Published

on

Foto Credit: ANTENA 3

În semn de omagiu pentru marea actriţă Carmen Stănescu, Televiziunea Română oferă publicului o serie de emisiuni speciale şi spectacole de teatru.

 

Astăzi, 13 aprilie, TVR 3 ne propune, de la ora 21.00, spectacolul „Menajeria de sticlă”, de Tennessee Williams. Prin intermediul evenimentelor banale, lipsite de spectaculos, din apartamentul familiei Wingfield, Tennessee Williams explorează libertatea existenţială exprimată în faptul ca fiecare personaj, dincolo de individualitatea  ireductibilă, este condamnat să aleagă şi să se aleagă într-o lume încare „infernul îl reprezintă ceilalţi”.

În distribuţie, alături de Carmen Stănescu, revedem nume mari ale teatrului si filmului românesc: Adrian Pintea, Aimee Iacobescu, Răzvan Ionescu. Spectacolul este difuzat, de la ora 22.50, şi la TVR Internaţional.

 

Sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 11.00, la TVR 2 putem urmări o ediţie de colecţie „Confesiuni” cu Carmen Stănescu, o ediție filmată de Iuliana Marciuc în urmă cu câțiva ani, în preajma Sărbătorilor Pascale. „Cred că am fost îndrumată de Cel De Sus să urmez acest drum. Eu sunt foarte credincioasă şi sunt convinsă că m-a ajutat Dumnezeul meu să îmi iasă bine şi să reuşesc în tot ceea ce mi-am dorit. Cel mai frumos dar este iubirea celor din jurul meu”, spunea Carmen Stănescu. Emisiunea poate fi urmărită de telespectatorii din străinătate vineri, 13 aprilie, de la 13.00, la TVR Internaţional.

 

Duminică, de la ora 13.10, TVR 2 difuzează comedia „Premiera”, în care o putem vedea pe Carmen Stănescu, alături de Radu Beligan şi Toma Caragiu. Pe scena Teatrului Contemporan se pregăteşte premiera spectacolului „Travesti”, iar directoarea Alexandra Dan se împarte cu greu între îndatoririle administrative şi repetiţiile la care trebuie să participe, ca actriţă. La toate astea se adaugă nemulţumirile soţului neglijat şi şicanele „tovarăşilor” de la minister. Pe scurt, Alexandra va avea parte de câteva zile extrem de complicate. Spectacolul este difuzat, de la ora 23.00, şi la TVR Internaţional, iar sâmbătă, de la ora 22.00, pe TVR Moldova.

 

Carmen Stănescu a dispărut dintre noi joi, 12 aprilie a.c., dar Arhiva Televiziunii Române păstrează numeroase momente memorabile. Astfel, prin intermeniul programelor TV, apariţiile sale vor rămâne veşnic alături de public.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Grila de programe

Schimbare in grila PRO TV: Emisiunea lui Cove, „Ma insoara mama” va fi difuzata mai tarziu!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Incepand de astazi PRO TV face o noua schimbare in grila de programe! Reality show-ul Ma insoara mama prezentat de Cove va fi mutat in grila de la ora 22:45 in loc de ora 20:30 asa cum era pana acum difuzat.

Mutarea vine pe fondul audientelor modeste pe care le-a inregistrat show-ul, in conditiile in care astazi incepe la Antena 1 un nou sezon CHEFI LA CUTITE.

Pe acest interval orar 20:30-22:30 (n.r. cel pe care a fost difuzat pana acum emisiunea de la PRO TV), lider de audienta a fost in mare parte Antena 1 cu Asia Express si Kanal D cu Exatlon.

Astazi de la ora 20:30 PRO TV are programat film artistic – „Cod Rosu la Casa Alba”.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending