HomeTELEVIZIUNEEmisiuniPrima TV: Florin Răducioiu și Dan Alexa sunt adversari culinari într-un nou sezon Super Cireașa de pe tort!

Prima TV: Florin Răducioiu și Dan Alexa sunt adversari culinari într-un nou sezon Super Cireașa de pe tort!

Toamna anului 2017 aduce în grila Prima TV un nou sezon al emisiunii Super Cireașa de pe tort care vine din 16 septembrie cu dueluri pe măsură și un show culinar spumos.

 

Prima ediție a emisiunii Super Cireașa de pe tort din 16 septembrie se anunță una incendiară! Două echipe se vor înfrunta pentru a câștiga titlul de cea mai bună gazdă iar bătălia se va da între Flroin Răducioiu și Denisa Nechifor vs. Dan Alexa și Nicoleta Voica. Cei doi fotbaliști vor găti pentru a-l impresiona pe maestrul bucătar Horia Vîrlan și vor demonstra că uneori le este mai ușor cu mingea decât cu bucătăria. Surprizele se vor ține lanț din partea fiecărei echipe în lupta de a câștiga prima ediție din această toamnă a emisiunii Super Cireașa de pe tort.

De sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 20.30, maestrul Horia Vîrlan așteaptă să intre în casele românilor cu Super Cireașa de pe tort care va aduce vedete de marcă și un show vesel care să destindă românii. Patru vedete, grupate în două echipe, sunt, pe rând, amfitrioni, respectiv musafiri la cină, pentru a afla cine merită titlul de gazdă perfectă. Din 16 septembrie, în fiecare sâmbătă de la ora 20.30 telespectatorii vor fi delectați cu un show culinar pe cinste!

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns