HomeTELEVIZIUNEEmisiuniPrimele cupluri se vor duela pe scena Vocea României, astazi la Pro TV. Vezi toate echipele antrenorilor!

Primele cupluri se vor duela pe scena Vocea României, astazi la Pro TV. Vezi toate echipele antrenorilor!

Vinerea trecută telespectatorii au fost martori întregirii echipelor celor patru antrenori. Ultimii concurenți și-au ocupat locurile în echipe, iar antrenorii s-au pus pe treabă: s-au întâlnit cu concurenții, au format cuplurile, au repetat piesele și sunt gata de dueluri.

Vinerea aceasta, de la 20:30, ringul a fost montat pe scena de la Vocea României, iar celebrii antrenori s-au pregătit de luptă, și-au pus mănușile și au făcut încălzirea pentru ceea ce va urma.

Echipa Tudor Chirila

Cupluri puternice vor acapara scena și vor crea momente excepționale: rock, pop, blues, reggae sau mix de populară pe rimturi de Rihanna vor face atât deliciul publicului cât și al antrenorilor.

Loredana, Smiley, Marius Moga și Tudor Chirilă revin pe scaune plini de încredere, umor și ca întotdeauna, puși pe glume. Oala de sarmale promisă la audițiile pe nevăzute de mama unui concurent a fost degustată de Loredana, Smiley, Tudor și Pavel, care au fugit din scaune când au auzit ce bunătăți se află la ieșirea de pe scenă.

Vom vedea un Tudor Chirilă pus șotii care preia scena pentru că așa îi dictează natura lui de artist, de data aceasta uimind publicul cu interpretarea unei piese lăutărești. Momente unice create de cei patru antrenori vor intra în istorie, dar cel mai amuzant moment va fi dezvăluit mâine seară în absența lui Moga.

Echipa Marius Moga

Începând cu ediția de mâine aplicația Fii Antrenor va arăta în timp real voturile celor peste 100.000 de români care au descarcat aplicația din Google Plus sau AppStore. În timpul duelurilor vor fi afișate pe ecran fotografiile celor doi concurenți și rezultatele obținute din voturile celor care au aplicația.

Oricine poate intra în rolul de antrenor și își poate susține preferații descărcând aplicația Fii Antrenor din AppStore și Google Plus.

Echipa Loredana

Puteți revedea oricând edițiile Vocea României pe voyo.ro.

Vocea României – Doar Vocea contează! Vineri, de la 20:30, la PRO TV!

Foto Credit: Pro TV

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns