HomeTELEVIZIUNEGrila de programePrimele noutăţi intră în emisie de luni, la TVR 2. Seara se inchie cu productia Handbalul- sport naţional!

Primele noutăţi intră în emisie de luni, la TVR 2. Seara se inchie cu productia Handbalul- sport naţional!

 

START: Monica Roşu, Costin Deşliu, Marina Almăşan, Mircea Radu, Iulia Zgripcea, Teodora Antonescu şi Raluca Arvat sunt primele vedete care luni, 17 octombrie, dau startul  noutăţilor  pregătite publicului de TVR 2. 

 

Dimineaţa de sport

De la ora 8.10, începeţi ziua cu energie  urmărind „Dimineaţa de sport”.  Costin Deşliu şi Monica Roşu vor discuta despre evoluţiile gimnaştilor noştri la Jocurile Olimpice RIO-2016, alături de invitaţii lor: Marian Drăgulescu, cel mai titrat gimnast român clasat pe locul 4 în finala de la sărituri (luni), Andrei Muntean ocupantul locului 6 în finala de la paralele (marţi), Cătălina Ponor – locul 7 la bârnă (miercuri).

 

Femei de 10, bărbaţi de 10

De la ora 10.10 Marina Almăşan şi Mircea Radu îndrăznesc, încă de la prima ediţie a emisiunii „Femei de 10, bărbaţi de 10” să taie tranşant “nodul gordian” al tuturor motivelor de dispute între cele două sexe. Ei vor încerca să descopere “piatra filozofală” a relaţiilor: oare ce au de reproşat femeile bărbaţilor şi invers, bărbaţii femeilor? – alături de invitaţii lor: actriţa Adriana Trandafir şi scriitorul Alex Ştefănescu.

marina-almasan-si-mircea-radu-femei-de-10-barbati-de-10-2

 

De la ora 18.00, faceţi cunoştinţă cu micuţa Itoko în primul episod al serialului “Ariptasei de mă” – produs de compania nipona NHK şi difuzat la de TVR în colaborare cu Japan Foundation şi difuzat în premieră în România la TVR 2.

 

E vremea ta

 

De la ora 18.48, Iulia Zgripcea îţi prezintă vremea la TVR 2 şi îl are ca invitat în noul program „E vremea ta” pe meteorologul Mihai Timu de la ANM de la care va afla prognoza pe următoarele 3 luni. Vom afla dacă iarna aceasta va fi, aşa cum susţin unii, cea mai grea din ultimii 100 de ani – sau dacă va fi una moderată, aşa cum susţin alţii. Informaţii despre vreme vor fi şi pentru cei care plănuiesc să călătorească în Europa în vitorul apropiat.

 

Luni este prima zi la TVR 2 şi pentru Teodora Antonescu şi Raluca Arvat – care vor prezenta principalele programe informative ale zilei: Telejurnalul de la ora 13.00 (Teodora)  şi de la 19.00 (Raluca).

 

Seara, de la 20.10, urmăriţi evenimentul  Handbalul- sport naţional, la TVR2 ,  transmis în direct din studiorile TVR.  Adrian Enache va modera cea mai amicală înfruntare dintre două echipe inedite: a vedetelor TVR 2 şi a celor mai buni jucători ai echipelor noastre reprezentative de handbal – feminine şi masculine.

 

Şi pentru că este luni, la TVR 2 încheiem seara cu teatru şi film. De la ora 22.10 este programată piesa Cerere în căsătorie, de A.P. Cehov, urmată de producţia franţuzească Trei Culori: Albastru  la “Cinematograful de artă“(film distins cu Leul de Aur la Festivalul de la Veneţia, cu 3 nominalizări la Globul de Aur, cu 3 premii Cesar şi cu Premiul Goya pentru cel mai bun film european).

 

teodora-antonescu3 stela-popa sandra-izbasa raluca-arvat monica-rosu-si-costin-desliu-la-dimineata-de-sport iulia-zgripcea-e-vremea-ta

 

Foto Credit: TVR

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns