Connect with us

Emisiuni

Primii doi semifinaliști Românii au talent au fost aleși la Cluj-Napoca! Reacţia juraţilor!

Published

on

SHOW: Vineri și sâmbătă au avut loc la Casa de cultură a studenților din Cluj-Napoca primele preselecții cu juriul pentru sezonul 7 Românii au talent.

Sute de ardeleni au venit să-și susțină favoriții în cele două zile, iar Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu au creat o atmosferă extraordinară, s-au bucurat de spectacolul susținut de concurenți și i-au ales pe cei mai buni, care merg mai departe către marele premiu.

 

Doi dintre jurați și-au ales și preferații la Cluj-Napoca și au apăsat butonul auriu pentru două momente senzaționale, pe care le-au trimis direct în semifinalele competiției.

”Să contați pe faptul că în fiecare ediție veți găsi câte ceva care să vă uimească și să vă țină în fața televizoarelor, pentru că doar dumneavoastră ați stabilit că aceasta este emisiunea numărul 1 în România!”, a spus Florin Călinescu.

 

Și Mihaela Rădulescu a fost încântată de preselecțiile Românii au talent din Ardeal și a spus: ”Deja, la Cluj, am avut cu toții revelația unui moment care, din punctul nostru de vedere, poate candida la premiul de originalitate. Asta înseamnă că ne-a emoționat ceva ce nu am mai văzut, iar la Cluj am avut din plin treaba asta.”.

”În continuare căutăm cu toții neașteptatul, acel moment care ne lasă cu gura căscată. Doi dintre noi l-au identificat deja, dacă e să mă iau după butoanele aurii oferite. Eu caut în permanență talentul care să mă uimească.”, a declarat Andi Moisescu.

Andra era nerăbdătoare să vadă ce surprize îi va aduce sezonul 7 Românii au talent și a declarat: ”Abia așteptam să înceapă preselecțiile la Românii au talent. Îmi era dor de colegii mei, de echipă, dar mai ales de oamenii talentați pe care îi aducem în fața dumneavoastră. Am început cu dreptul, acasă, la Cluj. Rămâne să vedeți pe cine am trimis în etapa următoare și cine merge direct în semifinale.”.

smiley-si-pavel-bartos

 

Și gazdele emisiunii, Smiley și Pavel Bartoș, s-au bucurat de show-urile extraordinare de la Cluj-Napoca și au declarat: ”Avem foarte mulți oameni din Cluj care au ajuns până în etapa finală. Cristian Gog a și câștigat un sezon, deci eram convinși că aici vom găsi oameni foarte talentați. Din ceea ce am văzut vineri și sâmbătă, chiar sunt, și ne întrebăm mereu de unde. Suntem în România, cum de unde? Da, suntem în România, iar Românii au talent!”.

 

Preselecțiile cu juriul Românii au talent continuă în acest weekend în Chișinău, unde publicul este așteptat în număr cât mai mare, la Teatrul Național Maria Bieșu, sâmbătă și duminică, de la ora 11:00 și de la ora 17:00, pentru a urmări un spectacol incredibil și a-și susține favoriții în lupta pentru titlul de cel mai talentat român.

 

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

Delia îşi descoperã noi abilitãţi la iUmor

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Un număr extrem de periculos de pe scena ”iUmor” a încântat-o pe Delia, care a reușit să își descopere noi abilități.

”Eu sunt foarte mândră de capacitățile mele. Descopăr că pot să arunc cuțite, am descoperit recent, în vacanță, că știu să trag cu arcul senzațional de bine, și cu arma mă descurc! Am niște abilități fantastice de băiețel”, a spus Delia, care a făcut și o demonstrație ce poate fi văzută în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, în cea de-a patra ediție ”iUmor”.

În cazul fiecărei reprezentații, cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei patru câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) și Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea).

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Fostă concurentă X Factor își împărtășește povestea inedită de iubire la ”Totul pentru dragoste”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Mirela Vaida își aniversează ziua de naștere în platoul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, difuzată astăzi, de la ora 14.00, la Antena 1, printr-o ediție specială, cu povești de viață fericite.

Fostă concurentă X Factor, Narcisa Stăneascu, vine, astăzi, pentru a împărtăși povestea inedită de dragoste pe care o trăiește.

Narcisa este o tânără superbă, brunetă, cu ochii verzi și tenul alb. Ea provine dintr-o șatră de căldărari și este foarte mândră de originile ei, motiv pentru care nu ezită să-și spună, fără rezerve, povestea fascinantă de viață. A fost promisă încă de la vârsta de 6 ani viitorului ei soț, astfel că, până a venit ziua nunții, cei doi mai întâi s-au jucat împreună, apoi au ajuns să se îndrăgostească.

Nunta lor a fost una specifică. Narcisa a purtat o rochie cu trenă lungă de câțiva metri și nu a avut voie să o dea jos timp de trei zile și trei nopți, cât a durat petrecerea.  Tânăra povestește că a terminat 8 clase, a fost admisă la liceu, însă după ce s-a căsătorit a renunțat la școală. Cu toate astea, consideră că are o viață foarte frumoasă și nu crede că ar fi fost mai fericită sau mai împlinită dacă ar fi avut un alt destin.

Tot astăzi, de la ora 14.00, la ”Totul pentru dragoste”, telespectatorii vor afla și povestea Anamariei Vîlcu, femeia care și-a văzut visul împlinit la nașterea celui de-al patrulea copil. Ea și-a dorit mereu să aibă două fete și doi băieți, iar pentru familia numeroasă la care visa a decis să renunțe la cariera de medic.

Despre cum Narcisa trăiește povestea de dragoste a vieții ei alături de omul pe care-l știe de la 6 ani, dar și despre cum Anamaria face față provocărilor de mamă a patru copii, fără ajutor, telespectatorii vor vedea, astăzi, în cadrul unei ediții speciale a emisiunii ”Totul pentru dragoste”, prezentată de Mirela Vaida care-și aniversează ziua de naștere.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Sara, Rania și Luca dezvăluie secretele celebrilor lor părinți, Brigitte Năstase, Denisa Nechifor și Dan Helciug, la “Aici eu sunt vedeta”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Cea mai simpatică, antrenantă și amuzantã emisiune, “Aici eu sunt vedeta”, continuă joi, 15 martie, de la ora 20.00, cu o nouă ediție prezentată de Cosmin Seleși.

Și cu alte trei celebrități, Brigitte Năstase, Dan Helciug și Denisa Nechifor, care vor renunța la blazon și inhibiții și își vor lăsa reputația pe mâna copiilor lor. Celebritățile și copiii lor vor face și de această dată echipă în scop caritabil, căci câștigătorii ediției vor dona banii unei familii care are nevoie de ajutor.

Așadar, joi, la “Aici eu sunt vedeta”, Brigitte Năstase va face echipă cu fiica ei, Sara (10 ani), și vor fi susținute din public de Ilie Năstase, celebrul tenismen, Denisa Nechifor vine cu Rania (9 ani), fiica sa și a fotbalistului Adrian Cristea, iar acesta le va urmări din sală, iar Dan Helciug și fiul său, Luca (10 ani), o vor avea alături, în public, pe soția, respectiv mama copilului, Elena.

Sper să fiu pe aceeași lungime de undă cu Sara și să încerc să mă pun în mintea ei. Este foarte imprevizibilă și de multe ori mă surprinde cu anumite chestii pe care le gândește”, spune Brigitte Năstase.

În general, Rania nu are emoții, este destul de curajoasă și de obișnuită cu lumina reflectoarelor. Noi avem o legătură foarte strânsă. Suntem, într-adevăr, o echipă. Am și emoții, pentru că ea este foarte sinceră și ghidușă, ne oferă surprize tot timpul și cine știe ce o să spună”, adaugă Denisa.

Când are Luca emoții, îmi cresc și mie emoțiile. Înainte de a intra în emisiune, l-am îmbărbătat puțin (râde). Ei, și dacă dă din casă, ce contează? Emisiunea asta e foarte importantă pentru părinți, pentru că își dau seama ce gândesc, de fapt, copiii lor despre ei. Așa că este o ocazie bună pentru mine să îl trag puțin de limbă”, spune și Dan Helciug.

Ce vor răspunde Sara, Rania și Luca, la întrebări precum “Ce face mami fără să știe Ilie (n.n. Năstase)?, “Care e cel mai haios lucru spus de mami despre tati?” sau “Care e cel mai mare secret al tatălui tău?”, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 15 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Cosmin Seleși.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending