HomeLIFE STYLE"Private Practice Clinica", in premiera nationala la Prima TV!

"Private Practice Clinica", in premiera nationala la Prima TV!

Din 25 decembrie „Private Practice- Clinica”, un serial marca Disney in exclusivitate la Prima! Prima TV va aduce in dar de Craciun un nou serial, in premiera in Romania! Urmarit de milioane de telespectatori din intreaga lume, „Clinica” a creat publicului de pretutindeni o adevarata dependenta, avand deja comunitati de fani.private-practice-clinica

Serialul deriva din drama medicala Grey’s Anatomy, dar acum povestea este prezentata dintr-un alt unghi: in prim-plan este viata chirurgului Addison Montgomery. Aceasta isi da seama ca viata sa nu e tocmai roz, cariera sa este pe un plan lin si nu mai poate avansa la spitalul „Seattle Grace”.

Ea se muta se muta in L.A. la niste vechi prieteni care si-au deschis o clinica privata, unde incepe o noua viata.
Atmosfera din spital este mult mai relaxata si deloc asemanatoare cu cea din Seattle. Addison are doar cate un pacient pe zi si nu trebuie sa munceasca prea mult. Lucrurile devin, insa, interesante cand tanara se indragosteste de unul din colegii sai.

Asadar, daca vreti sa nu pierdeti „Clinica” un serial de exceptie, din 25 decembrie, de joi pana duminica de la ora 19:30, numai la Prima TV.

Extra info: Din 2007, Prima TV face parte din prestigiosul grup
pan-european ProSiebenSat.1, care mai detine in Romania postul de televiziune Kiss TV, precum si radiourile Kiss FM, Magic FM si One FM.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns