HomeTELEVIZIUNESerialePRO 2 va difuză o nouă producţie internaţională: O singură privire! Premieră, marţi, 19 septembrie!

PRO 2 va difuză o nouă producţie internaţională: O singură privire! Premieră, marţi, 19 septembrie!

De luni până duminică, de la ora 19:00, PRO 2 invită fiecare telespectatoare să urmărească O singură privire, o nouă producție internațională care va captiva publicul cu povestea intrigantă.

 

Începând de marți, PRO 2 va spune povestea unei mame, Leyla,  care a trecut printr-un divorț și este forțată de circumstanțe să trăiască într-o casă familială, pentru că nu se înțelege bine cu familia sa. Decide să se mărite cu Hașmet, un om de afaceri bogat, celebru, dar descoperă că acesta poate deveni agresiv, așa că îl părăsește pentru a-și proteja copilul. Însă norocul o prinde din urmă pe Leyla, atunci când îl cunoaște pe Alper și se îndrăgostesc, dar chiar și așa, problemele nu o ocolesc pe tânăra mamă.

 

O singură privire este noua producție turcească care va debuta la PRO 2 marți, 19 septembrie, iar telespectatoarele vor putea urmări povestea captivantă a Leylei în fiecare zi a săptămânii, de la ora 19:00.

 

Foto Credit: PRO 2

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns