HomeAUDIENȚE TVPro TV a fost lider de audienta de Craciun (vezi cifre)

Pro TV a fost lider de audienta de Craciun (vezi cifre)

Telespectatorii au ales sa petreaca cea mai frumoasa sarbatoare din an alaturi de ProTv, din al carui program nu au lipsit filmele de animatie, serialele de calibru, stirile care aduc cele mai importante evenimente ale zilei si concertul lui Stefan Banica, devenit deja traditie. Inca o data, ProTv si-a consolidat pozitia de lider incontestabil de audienta, atat pe intreaga zi, cat si pe fiecare productie in parte.  

Pe 25 decembrie, ProTv a fost lider incontestabil de audienta pe toate segmentele de public. Astfel, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, ProTv a obtinut, in medie, pe intreaga zi, 5,9 puncte de rating si 17,8% din cota de piata, in timp ce Antena 1, clasata pe locul al II-lea, inregistra un rating de 3,9 puncte si 11,7 procente din cota de piata. In minutul de aur, 22.15, aproape 3.000.000 de telespectatori de la nivelul intregii tari erau cu ochii pe ProTv.

De Craciun, direct din Las Fierbinti si-a gasit loc in casele telespectatorilor un episod special al mult indragitului serial. Aventurile „de sezon” prin care au trecut Celentano si Firicel, cei care au decis sa-l rapeasca pe Mos Craciun, au propulsat ProTv in topul preferintelor telespectatorilor. In intervalul 20:32 – 22:19, atunci cand a fost difuzat episodul special, ProTv a inregistrat, pe publicul comercial, o medie de 12,2 puncte de rating si 25,3 procente din cota de piata, de aproape doua ori mai mult decat Antena 1, clasata pe locul al II-lea, cu doar 6,2 puncte de rating si 12,9% cota de piata. Si publicul din mediul urban a locuit in Las Fierbinti, iar ProTv a obtinut, in medie, 10,5 puncte de rating si 19,7% cota de piata. Antena 1, cea care ocupa tot locul al II-lea, inregistra 5,5 puncte de rating si 10,4 procente din cota de piata.

Petrecerea s-a mutat ulterior la Tanti Florica, gazda perfecta care a adunat in jurul ei nu doar apropiatii si familia, ci si telespectatorii ProTv. In intervalul orar 22:19 – 23:19, atunci cand a fost difuzat sitcomul, postul din Pache Protopopescu a obtinut, in medie, pe publicul comercial, 9,7 puncte de rating si 22,1 procente din cota de piata, de mai bine de doua ori mai mult decat Antena 1, care avea doar 4,3 puncte de rating si 9,9 procente din cota de piata. Si pe publicul din mediu urban Tanti Florica a fost nu doar fata de fata, ci si lider de audienta, unde a inregistrat 8 puncte de rating si 17,1 procente din cota de piata. TVR ocupa locul al II-lea, cu 7 puncte de rating si 15% cota de piata, iar Antena 1 se clasa pe locul al III-lea, cu doar 3,5 puncte de rating si o cota de piata de 7,6 procente.

„O noapte de Craciun”, concertul extraordinar al lui Stefan Banica, a mentinut voia buna in casele telespectatorilor. In intervalul orar 23:19 – 1:02, atunci cand a fost difuzat concertul, ProTv a fost lider de audienta, atat pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, cat si pe publicul din mediul urban, obtinand 4,1 puncte de rating si 12,8 procente din cota de piata, respectiv 3,5 puncte de rating si 11,1% cota de piata.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns