HomeTELEVIZIUNESerialePRO TV: Brad Pitt, delapidare de fonduri și sfârșitul lumii în Las Fierbinți, Atletico Textila și Ai noștri!

PRO TV: Brad Pitt, delapidare de fonduri și sfârșitul lumii în Las Fierbinți, Atletico Textila și Ai noștri!

Miercuri și joi, comedia este în centrul atenției la Pro TV! Personajele din Las Fierbinți, Atletico Textila și Ai noștri trec prin noi aventuri pline de umor, iar soluțiile pe care le găsesc vor stârni hohote de râs în fața televizoarelor. Fierbințenii descoperă că au propriul erou, îl au pe Brad Pitt de Las Fierbinți, Traian recurge la delapidare de fonduri în Atletico Textila, iar Ai noștri se confruntă cu sfârșitul lumii.

 

Miercuri, trecem de la eroi în Las Fierbinți la infractori în Atletico Textila

 

Astăzi, de la 20:30, fierbințenii au un nou erou: Firicel! După ce a salvat o clasă de copii și pe învățătoarea acestora de la înec, fiecare sătean consideră că Firicel este propriul lor Brad Pitt, care îi va salva de fiecare dată când va fi cazul. Giani își dă și el seama că ar putea să fie ca un James Bond și că meseria de spion e potrivită pentru el, însă nu va reuși să treacă testul de bază pe care i-l pregătește Bobiță.

 

În Atletico Textila, de la 21:30, Traian cheltuiește fondurile pentru administrarea stadionului în interes propriu și își cumpără un cazan de țuică de ultimă generație! Însă, atunci când tavanul din biroul Ralucăi se strică și Traian trebuie să îl repare, este în fața unei dileme: să dea banii cheltuiți înapoi sau să improvizeze o reparație cu un muncitor necalificat?

Joi, Ai noștri se confruntă cu sfârșitul lumii!

 

Mâine, de la 20:00, în Las Fierbinți continuă aventurile cu eroi! Dacă Celentano nu înțelege de ce toată lumea apreciază ce a făcut Firicel și încearcă să elucideze misterul, Brânzoi are alte priorități! Are destui bani de concediu și plănuiește să plece în Thailanda. Ardiles încearcă să îl jefuiască, fără succes însă, pentru că nu are abilități de hoț, iar Brânzoi este determinat să profite de oferta pentru concediu: „Prea am muncit toată viața ca un catâr, vreau și eu să mă relaxez!”.

 

La 21:00, Ai noștri sunt în pericol, pentru că Marin Ghica descoperă, din patru surse independente, că pe 21 august va veni sfârșitul lumii! Are încredere în indiciile de la Nostradamus și NASA, așa că se concentrează pe activitățile pe care le va face până atunci, alături de familie!

 

Joi, de la 22:00, Manchester United se întâlnește cu Anderlecht, în UEFA Europa League. Fotbaliștii români Stanciu și Chipciu vor încerca miracolul: să elimine echipa lui Mourinho, după 1-1 în tur.

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns