HomeTELEVIZIUNEEmisiuniPRO TV: Ce spun românii! vine in grila de vara cu editii speciale

PRO TV: Ce spun românii! vine in grila de vara cu editii speciale

Începând de luni, 25 iulie, de la ora 16:00, game show-ul Ce spun românii le va aduce telespectatorilor o serie de ediții speciale de vară, vesele, colorate și pline de surprize.

Fiecare echipă va fi alcătuită din câte cinci concurenți, care au în comun aceeași pasiune sau meserie. Echipele vor lupta în cele șase runde ale fiecărei emisiuni pentru premii în bani, dar și în runda fulger pentru premiul ediției. Jandarmi, rezerviști militari, bancheri, dansatori, majorete, baschetbaliști, taximetriști, traducători, barmani sau animatori se vor distra în platoul emisiunii și vor lupta în fiecare ediție, de luni până vineri, pentru premiile puse în joc.

Concurenții vor încerca să ghicească cele mai populare răspunsuri ale unor întrebări adresate anterior unui eșantion format din 100 de persoane, se vor distra împreună cu gazda emisiunii, Cabral, și vor pleca acasă cu bani.

”Peste vară avem niște noutăți simpatice, căldura ne schimbă compoziția aluatului: jucăm cu grupuri de câte cinci persoane! Facem asta pentru a le răspunde celor care ne-au scris și ne-au spus că-și doresc foarte mult să joace, dar că cei din familie sunt prea timizi. Așa că ne-am organizat și am format echipe cristalizate pe profesii, hobby-uri sau zone georgrafice. E distracție mare, sunt câteva ediții care au alt ritm decât cele de până acum. Dar rămânem una dintre cele mai cuminți și elegante emisiuni de la noi, jucăm în continuare între prieteni și sper să reușim să fim în continuare la fel de zăpăciți.”, a spus Cabral.

Telespectatorii pot urmări cele mai amuzante grupuri, care îi vor încânta cu răspunsuri surprinzătoare și multă voie bună, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16:00, numai la PRO TV! 

CABRAL  PRO TV

CABRAL
PRO TV

Lasa un comentariu aici!

Written by

cristina.minac@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns