HomeTELEVIZIUNEReality ShowPRO TV: Concurenții din Supraviețuitorul au nominalizat trădătorii din trib și l-au eliminat pe Mircea S. din competiție

PRO TV: Concurenții din Supraviețuitorul au nominalizat trădătorii din trib și l-au eliminat pe Mircea S. din competiție

Prev1 of 2

Discuții, strategii noi și luptă din ce în ce mai intensă în Supraviețuitorul! Concurenții au început să cedeze presiunii jocului, și-au schimbat strategiile, au ales trădătorii tribului și l-au eliminat pe cel în care nu mai aveau deloc încredere.

Ediția Supraviețuitorul de luni a obținut 6.9 puncte de rating și 19.2% share, la nivelul publicului comercial, pe întreaga durată de difuzare. 

 

Andrei câștigă colierul imunității

Concurenții au început să schimbe strategiile și să-și facă noi aliați! Proba de imunitate i-a luat prin surprindere, deoarece se aflau în mijlocul unei mlaștini și nu știau la ce să se aștepte.

Pentru proba de ieri, membrii tribului Araw au fost nevoiți să confecționeze o scară dintr-un pachet de trepte. Scara a trebuit să fie sprijinită de o platformă și să urce pe ea până în dreptul unui șir de cârnați gustoși, din care au trebuit să transporte o cantitate cât mai apropiată de 270 de grame. Pentru această provocare nu și-au putut folosi decât gura și au avut la dispoziție numai 15 minute. Cel care a reușit să fie cel mai aproape de cele 270 de grame a câștigat imunitatea.

consiliul-tribal-1

 

Concurenții au luptat și au făcut tot posibilul să rămână cât mai mult în cursa pentru titlul de unicul supraviețuitor și premiul în valoare de 100.000 de euro. Pe lângă faptul că au încercat să termine proba, concurenții au avut și posibilitatea de a gusta cârnații, dar doar în timpul probei, pentru a ajunge la gramajul dorit. După ce fiecare farfurie a fost cântărită, Andrei a fost cel mai aproape și a câștigat colierul imunității, fiind protejat la Consiliul tribal, unde a putut vota, dar nu a putut fi votat și eliminat. La final, nu s-au întors pe insulă cu mâna goală, ci au primit un mesaj într-un borcan.

 

Discuții despre trădătorii din trib

Întorși pe insulă, concurenții au început discuțiile despre imunitate și proba prin care au trecut, dar au citit și mesajul din borcanul primit, care îi anunța: ”Aveți de luat o decizie în plus la Consiliul tribal. Tot ce trebuie să faceți este să numiți cine credeți voi că este cel mai mare trădător din trib. Cine nominalizează un trădător va primi o porție de mâncare. Cine nominalizează doi trădători va primi dreptul să voteze de două ori diseară. Aceeași persoană sau două persoane diferite!”. În urma mesajului, concurenții au început să-și facă fel de fel de idei și să se gândească la cei mai mari trădători din trib, mai ales că își doreau foarte mult să mănânce.

Până la Consiliul tribal, au discutat despre alianțe și au luat decizii pentru a-i elimina pe cei cu care nu se înțeleg, dar au vorbit și despre atitudinea nepotrivită din ultimul timp a lui Mircea S., care și-a schimbat comportamentul față de colegii lui. Nu mai au încredere în el, chiar dacă până acum păreau apropiați. Singurii cu care acesta s-a înțeles au fost Andrei și Iulian și, împreună, cei trei au făcut planuri de a-l elimina pe Mircea A.

proba-de-imunitate-4

 

Mesaj surpriză pe Insula exilului

Între timp, și concurenții de pe Insula exilului au primit un mesaj, care a iscat certuri între ei. Au fost nevoiți să-l aleagă pe unul dintre ei care să meargă într-o vizită.

Liviu s-a nominalizat, însă Lucian nu a fost de acord, așa că au început discuțiile, dar la final Lucian a renunțat la certuri. Toți au crezut că Liviu va fi trimis pe insula tribului Araw și au făcut tot felul de planuri și scenarii despre ce s-ar putea întâmpla acolo, dar și pe cine ar vota să plece din Supraviețuitorul. Ina și Liviu s-au apropiat și, chiar dacă cei doi au crezut că Maria este de partea lui Lucian, s-au înșelat. Maria se simte obosită de discuțiile pe care le are cu Lucian și de comportamentul lui și îl lasă să se simtă important, fără să-l contrazică în vreun fel.

 

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns