HomeTELEVIZIUNEEmisiuniPRO TV: Concurentii din Supravietuitorul lupta pentru recompensa si imunitate

PRO TV: Concurentii din Supravietuitorul lupta pentru recompensa si imunitate

Avem informatii noi din sanul reality show-ului Supravietuitorul: Dupa drumul lung pana in Filipine, unde au descoperit ca trebuie sa se obisnuiasca rapid cu o clima greu de suportat, cei 18 concurenti din Supravietuitorul si-au dat rapid seama ca nucile de cocos si bananele, putine cate sunt, vor fi printre singurele surse de hrana pe parcursul celor 44 de zile pe insule.

 

Este foarte important ca fiecare dintre concurenti sa stie cum sa isi dozeze energia si resursele, astfel incat sa poata face fata probelor: proba de recompensa si proba de imunitate.

 

Cum castiga concurentii recompensa sau imunitatea?

Inca din prima zi in care au ajuns pe insula, cei 18 concurenti au fost impartiti in doua triburi, care locuiesc pe doua insule la mare distanta una de cealalta si complet rupte de orice urma de civilizatie. O data la cateva zile, cele doua triburi primesc un mesaj, prin care sunt anuntate ca urmeaza o proba.

Prima recompensa din SUPRAVIETUITORUL

Prima recompensa din SUPRAVIETUITORUL

La proba de recompensa, cele doua triburi se lupta pentru diverse obiecte care le pot imbunatati viata pe insula: provizii, mici elemente de confort, amintiri de acasa etc. Tribul care castiga recompensa trebuie sa imparta in mod egal tot ce a primit, chiar daca resursele sunt limitate si nu sunt indeajuns pentru toti.

Castigarea probei de imunitate ii asigura unui trib cateva zile in plus pe insula, cu acelasi numar de concurenti. Tribul care pierde imunitatea ajunge la Consiliul tribal, unde membrii tribului trebuie sa elimine, prin vot, unul dintre concurenti.

In fiecare zi, tensiunea poate atinge cote limita pentru cei 18 concurenti din Supravietuitorul, fie ca este vorba despre o zi petrecuta pe insula, printre necunoscutii care ti-au devenit familie, fie ca e vorba despre o proba de recompensa sau imunitate.

Filipine, din avion Supravietuitorul PRO TV Barcile echipei Supravietuitorul PRO TV

Foto Credit: PRO TV

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns