HomeTELEVIZIUNEDocumentarPRO TV difuzează marţi, în ziua alegerilor prezidențiale din SUA, documentarul Trump versus Clinton!

PRO TV difuzează marţi, în ziua alegerilor prezidențiale din SUA, documentarul Trump versus Clinton!

PDOCUMENTAR: Există alegeri care pot influența o națiune și alegeri care pot influența întreaga lume! Lupta dintre cei doi candidați pentru titlul de Președinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump și Hillary Clinton, este una dintre cele mai mediatizate din istoria modernă, iar decizia pe care o vor lua cetățenii americani pe 8 noiembrie poate avea un impact pozitiv sau negativ în întreaga lume și, implicit, România.

 

Marți, 8 noiembrie, de la 23:30, Pro TV difuzează documentarul Trump versus Clinton, care analizează impactul pe care îl vor avea diverse subiecte importante asupra țării nostre, precum politica sau viitorul NATO, situația refugiaților, ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană sau politica lui Vladimir Putin și strategia de apărare a Rusiei.

Documentarul Trump versus Clinton a fost realizat în mai multe zone de interes din Statele Unite ale Americii, printre care se numără și Wall Street, Beverly Hills, Miami și Casa Albă, pentru a le putea oferi telespectatorilor o imagine de ansamblu asupra dimensiunilor acestei campanii electorale. Printre persoanele intervievate în documentar se numără specialiști în politici interne și externe, susținători ai ambilor candidați și reprezentanți ai unor instituții cheie din SUA, cum ar fi James Woolsey, directorul CIA din timpul Președintelui Bill Clinton, sau congresmanul Michael McCaul, Președintele Comitetului pentru Homeland Security.

 

Marti, de la 23:30, Pro TV le va oferi telespectatorilor din România o viziune de ansamblu asupra alegerilor din Statele Unite ale Americii, în documentarul Trump versus Clinton.

 

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns