HomeTELEVIZIUNEReality ShowPRO TV: Echipa Visuri la cheie ajunge miercuri în localitatea Măgurele pentru a îndeplini visul familiei Cristea

PRO TV: Echipa Visuri la cheie ajunge miercuri în localitatea Măgurele pentru a îndeplini visul familiei Cristea

Mircurea aceasta, de la 20:30, echipa Visuri la cheie ajunge în localitatea Măgurele pentru a îndeplini visul familiei Cristea.

 

În urmă cu 15 ani, Dan și Mărioara s-au căsătorit și formau un cuplu fericit până în momentul în care au început să apară problemele. Din cauza unor dureri abdominale, soția a fost nevoită să facă o intervenție chirurgicală ginecologică, în urma căreia doctorul a asigurat-o că va putea avea copii. La puțin timp după operație, casa bunicii în care locuiau cei doi a luat foc și a ars până la temelie. Din fericire, nimeni nu era acasă în acel moment. Dan a amenajat ulterior o cameră și o bucătărie pe locul unde fusese cândva căminul lor, pentru a avea un adăpost pe timp de iarnă. Încercările la care au fost supuși cei doi nu s-au oprit însă aici. După un control de rutină, Mărioara a aflat că nu va putea rămâne însărcinată, veste care a stat la baza unei depresii severe. Femeia și-a sfătuit soțul să o părăsească, însă Dan a stat alături de ea la bine și la greu.

 

Deoarece își doreau foarte mult să aibă o familie, cei doi soți au făcut demersurile pentru a adopta doi copii, dar faptul că nu aveau o locuință în care să-i poată crește îi putea priva de această bucurie. Așa că Dan a strâns materialele necesare, a vândut terenul moștenit de la bunica sa și a început singur construcția unei case. Problemele financiare i-au împiedicat însă pe cei doi să o termine și să o amenajeze așa cum și-ar fi dorit. În cele din urmă, cei doi soți au putut adopta băiețeii, de atunci au trecut mai mulți ani, iar acum își doresc să le poată aduce acestora și o surioară.

 

Întreaga poveste a familiei Cristea și surprizele pe care le va primi din partea echipei Visuri la cheie le vom vedea mâine seară, de la 20:30.

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns