HomeTELEVIZIUNEPremieră TVPRO TV: George Buhnici revine la iLikeIT cu sezonul numărul 7!

PRO TV: George Buhnici revine la iLikeIT cu sezonul numărul 7!

PREMIERĂ: Sâmbătă dimineață, de la ora 10:00, iLikeIT pornește la drum cu sezonul 7, dar și cu o nouă rubrică! Pe lângă reportajele de la târgurile de tehnologie și demonstrațiile din studio cu cele mai noi gadget-uri, echipa iLikeIT a pregătit o nouă rubrică în care vor fi prezentate jocurile săptămânii.

 

Ce vedem in noul sezon?

Sezonul 7 debutează în forță cu olimpicul acestei toamne: noul iPhone 7! Funcționalitățile celui mai nou smartphone al celor de la Apple sunt testate de George Buhnici și Marian Andrei. În aceeași ediție, telespectatorii fac cunoștință cu noile smartphone-uri HTC Desire 10, Huawei Nova și MotoG4.

 

Mai mult, echipa iLikeIT aduce telespectatorilor noutățile de la IFA Berlin: roboții care prepară singuri cafeaua, frigiderele cu sistem de operare, mașinile de spălat inteligente, dar și fiarele de călcat cu bluetooth.
Noutățile săptămânii aduc informații proaspete despre Karma, drona anunțată săptămâna aceasta de GoPro, dar și despre alegerea Google de a continua pe calea începută cu Nexus sub un nou brand: Pixel.

 

Foto CrediT: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns