HomeTELEVIZIUNEEmisiuniPRO TV: În postul Paștelui, un invitat va rămâne fără miel în seara aceasta la Jocuri de celebritate!

PRO TV: În postul Paștelui, un invitat va rămâne fără miel în seara aceasta la Jocuri de celebritate!

În seara aceasta, de la ora 23:00, Mihai Bobonete, Paul Ipate și Octavian Strunilă aduc distracția în casele românilor împreună cu cei mai tari invitați, pe care îi vor supune unor teste extrem de amuzante!

 

Echipa lui Ipate, formată din Andrei Duban, Sorana și Alin, care luptă pentru o trotinetă electrică, înfruntă echipa plină de energie a lui Strunilă, din care fac parte Dragoș Bucurenci, Grațiela Duban și Cori, care își dorește să câștige marele premiu pentru a cumpăra mâncare unui adăpost de câini.

 

”Am înregistrat vocea ta și mă trezesc dimineața cu Otniela!”. Așa îmi sună telefonul!”, îi va spune Bobo lui Dragoș Bucurenci. Cei doi vor avea o discuție foarte amuzantă despre diete și sport, iar Dragoș nu va ezita să-l trimită pe Bobo la orez.

 

Numele are cuvântul, Fii pe fază!, Blockbusters, Te-ai prins și Tuuutuet sunt probele care vor fi jucate în seara aceasta de cele două echipe. Invitații vor face dezvăluiri incredibile, se vor distra, vor dansa, vor avea discuții contradictorii, iar la final Bobo îi va spune unuia dintre invitați, după un schimb de replici savuroase: ”Îmi pare rău, la emisiunea asta rămâi fără miel”.

 

Invitați spumoși, probe explozive, foarte multă distracție și energie, astăzi, de la 23:00, la Jocuri de celebritate!

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns