HomeTELEVIZIUNEGrila de programePRO TV: Joi seară, râzi românește cu Las Fierbinți, Atletico Textila și Jocuri de celebritate!

PRO TV: Joi seară, râzi românește cu Las Fierbinți, Atletico Textila și Jocuri de celebritate!

În această seară, de la 20:30, Primarul Vasile își va continua demersurile pentru a obține o lucrare științifică pentru zilele mai sumbre din Las Fierbinți. Văzând că Celentano a refuzat să-l mai ajute cu redactarea acesteia, Vasile se va reorienta rapid către Dalida. 

 

În același episod savuros, succesul fotbalistic întârzie pentru Giani și Dorel. „Întâmplător”, cei doi află de un sport care ar putea să le aducă gloria! Este vorba despre curling, sport recomandat de Bobiță, care îi va sfătui pe cei doi să se apuce de antrenamente cât de repede posibil!

 

Imediat după Las Fierbinți, de la 21:30, Atletico Textila intră în formă maximă pe teren! Tensiunea din echipa de fotbal este la cote înalte: Leonard își găsește o iubită pe măsura lui! Domnișoara se va integra perfect în gașca fotbaliștilor.
În același timp, patronul Nea Gică are probleme mai arzătoare: campania electorală se apropie cu pași rapizi! Pentru a-și asigura succesul, acesta se hotărăște să filmeze câteva spoturi de promovare, protagoniștii fiind Bogdan Stelea și Traian.

 

De la ora 22:30, o nouă ediție Jocuri de celebritate este pregătită să încheie o seară perfectă de comedie! Cea mai amuzantă echipă de fotbal din România, Atletico Textila, și-a trimis reprezentanții la Jocuri de celebritate: Angel Popescu și Răzvan Oprea. Nici fierbințenii nu s-au lăsat mai prejos și i-au trimis pe Toma Cuzin și Ecaterina Țugulea să îi ia banii lui Bobonete!

Jocuri de celebritate PRO TV

 

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns