HomeALL MEDIAPRO TV a lansat aplicaţia VOCEA ROMÂNIEI: Muzica şi videoclipuri, plus informaţii din culise!

PRO TV a lansat aplicaţia VOCEA ROMÂNIEI: Muzica şi videoclipuri, plus informaţii din culise!

NEW MEDIA: Pro TV a lansat aplicația Vocea României! Cei care descarcă aplicația din App Store și Google play, pot intra în jocul săptămânii, care testează cunoștințele și intuiția. Dacă ești printre cei care urmăresc evoluția celor mai bune voci și spun cine merge mai departe, poți primi, la final, titlul de Cel mai mare fan Vocea României!

 

Aplicația Vocea României îți oferă multe hituri și clipuri video inedite. Vei descoperi cea mai bună muzică și cele mai tari videoclipuri marca Vocea României, iar pe cele favorite le poți organiza în playlist-uri pe care le poți asculta în orice moment vrei.

De asemenea, prin descărcarea aplicației ai acces liber în spatele scenei. Vei fi primul care află noutăți despre concurenți și antrenori! Alege-ți favoriții, votează-i și ajută-i să-și facă vocile auzite în marea finală!

 

aplicatia Vocea Romaniei (1)

Dacă e vineri, e competiție! Testează-ți intuiția și urechea muzicală în jocuri LIVE, adună cât mai multe badge-uri și poți câștiga premii, pe loc, la sfârșitul fiecărui show: o invitație dublă la marea finală Vocea României.

Emoția continuă și între show-uri. Antrenamentul tău pentru seara de vineri începe din timpul săptămânii cu jocuri, clipuri video și informații care te pregătesc de spectacolul vocilor.

 

Foto Credit: PRO TV

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2016: Tu alegi castigatorii. Voteaza-ti aici favoritii 🙂

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns