HomeTELEVIZIUNECampanie TVPRO TV lansează songul special de 1 decembrie! Loredana și Mihai Mărgineanu cântă: IAC-AȘA! AI CE TREBUIE!

PRO TV lansează songul special de 1 decembrie! Loredana și Mihai Mărgineanu cântă: IAC-AȘA! AI CE TREBUIE!

Pe 1 decembrie, la 21 de ani de la lansare, Pro TV spune România, ai ce trebuie! și invită toți românii în fața televizoarelor, la Marea petrecere națională! Loredana și Mihai Mărgineanu vor aduce cheful de distracție în casele tuturor românilor, pe care îi invită la dans în noul song Pro TV, Iac-așa! Ai ce trebuie!.

 

Energia, optimismul, tradițiile și folclorul tradițional românesc sunt în centrul atenției în piesa interpretat de Loredana, Mihai Mărgineanu și Banda Agurida.

 

E un cântec pe care l-am creat inspirată din folclorul românesc. Am încercat să aduc ceva din fiecare zonă folclorică a României pe un ritm punk rock şi cu accente funk! Prin acest cântec, am vrut să surprindem spiritul românesc atât de eclectic, imprevizibil, exuberant şi efervescent, cu forţa şi energia lui! La versuri am colaborat cu Florin Busuioc, iar cântecul a fost înregistrat live în studio, cu Mihai Mărgineanu şi Banda Agurida.”, a declarat Loredana.

 

Songul Pro TV vorbește despre spiritul românesc, despre energia românilor şi forţa de a trece de fiecare dată mai departe, de a lupta, de a învăţa să o ia de la capăt, să zâmbeacă şi să sărbătorească orice zi importantă alături de prieteni şi de familie.

De ziua națională a României și cu ocazia sărbătoririi a 21 de ani de la lansare, Pro TV spune România, ai ce trebuie! și ne va reaminti tuturor că, deși trăim în vremuri tulburi, reușim să fim, de fiecare dată, plini de încredere și privim jumătatea plină a paharului. Astăzi, pe 1 decembrie, Pro TV a pregătit un program special: ştiri, transmisiuni în direct de la parada de 1 decembrie, ediţii speciale ale emisiunilor Vorbeşte lumea, La Măruţă şi Ce spun românii, iar de la 20:30, numai la Pro TV, începe Marea petrecere națională, în care vedetele Pro TV au fost invitate să se distreze alături de personajele îndrăgitului serial de comedie Las Fierbinți.

 

Andreea Esca, Mihai Dedu, Neti Sandu, Răzvan Exarhu, Liviu Popescu, Samuel Le Torriellec, Cătălin Măruță, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu, Florin Călinescu, Loredana, Smiley, Andra și Pavel Bartoș sunt doar câțiva dintre cei care vor aduce Marea petrecere națională în casele tuturor românilor!

 

 

1-decembrie-pro-tv

 

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns