Connect with us

Life Style

Pro Tv lider de audienţă cu programele speciale in zilele de Crăciun

Published

on

Dupa 3 zile de programe speciale, romanii au dat verdictul: CraciUNUL este Pro. Telespectatorii au ales sa-si petreaca sarbatoarea Craciunului cu ochii pe Pro Tv din ajun, de pe 24 pana pe 26 decembrie. happy hour 3Romanii l-au asteptat pe Mos Craciun pe muzica lui Stefan Banica. Pe 24 decembrie, in intervalul orar 22.56 – 1.00, cand a fost difuzat Concertul Extraordinar de Craciun sustinut de Stefan Banica la Sala Palatului, Pro Tv a fost lider de audienta atat de intreg publicul din mediul urban, cat si pe cel comercial, cu varste curprinse intre 18 si 49 de ani, din mediul urban.

Astfel, Pro Tv a inregistrat pe publicul sau tinta o medie de 4,1 rating si 14,8 procente din cota de piata, fata de Antena 1 care a avut 3,9 puncte de rating si 14,3 cota de piata, iar pe intreg publicul din mediul urban, o medie de audienta de 3,1 rating si 10,7 procente din cota de piata, fata de Antena 1 care a avut 2,8 rating si 9,6 cota de piata.

In ziua de Craciun, telespectatorii au primit cu bucurie colinda invitatilor emisiunii Happy Hour: Jean de la Craiova impreuna cu sotia si fiica sa, Irina Loghin, Veta Biris si Loredana. Emisiunea prezentata de Catalin Maruta si  imbracata in straie de sarbatoare a fost lider detasat de audienta atat pe intreg publicul din mediul urban, cat si pe cel comercial.Happy Hour - pro tv

In intervalul orar 17.41-18.58 cand Maruta si invitatii sai au spus cele mai frumoase povesti de Craciun, Pro Tv a inregistrat pe publicul sau tinta o medie de 8,3 rating si 22,3 procente din cota de piata, fata de Antena 1 care a avut de mai bine de doua ori mai putin, mai precis doar 3,5 puncte de rating si 9,4 cota de piata. Si pe intreg publicul din mediul urban, Pro Tv a inregistrat o medie de audienta dubla fata de concurenta, mai precis 7,7 rating si 17,8 procente din cota de piata, fata de Antena 1 cu doar 4,8 rating si 11,2 cota de piata. In minutul de aur al emisiunii speciale Happy Hour, 18.57, Pro Tv a inregistrat o audienta pe intreg publicul din mediul urban de 11,5 rating si 25,8 cota de piata si a fost urmarit pe 2 milioane de telespecattori la nivelul intregii populatii a Romaniei.

Stirile Pro Tv de la ora 19.00 din ziua de Craciun i-au tinut pe romani lipiti de televizoare. In intervalul orar 18.59-19.47, Pro Tv a fost lider detasat de audienta atat pe intreg publicul din mediul urban, cu o medie de 13 rating si 28,2 cota de piata, fata de Antena 1 cu doar 8,1 rating si 17,4 cota de piata, cat si pe cel comercial cu o medie de 11,8 rating si 30,3 cota de piata, fata de Antena 1 cu doar 6,7 rating si 17 cota de piata. In minutul de aur al Stirilor Pro Tv de Craciun prezentate de Oana Andoni, 19.19, Pro Tv a inregistrat pe intreg publicul din mediul urban 16,3 rating si 35,5 procente din cota de piata si a fost urmarit de peste 2 milioane si jumatate de telespectatori la nivelul intregii populatii a Romaniei.

Filmul Pro din 25 decembrie, Omul paianjen a fost lider de audienta pe publicul comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, din mediul urban. In intervalul orar in care a fost difuzat filmul, 20.30-23.07, Pro Tv a inregistrat pe publicul tanar o medie de 6,6 puncte de rating si 16,6 procente din cota de piata, fata de Antena 1 care a avut 6,3 raing si 15,9 procente din cota de piata.

In seara de Craciun, telespectatorii Pro Tv au fost cu ochii pe povestea plina de magie „Pulbere de stele” cu Michelle Pfeiffer in rolul principal. In intervalul orar in care a fost difuzat filmul, 23.08-1.39, Pro Tv a fost lider detasat de audienta si pe publicul din mediul urban si pe cel comercial. Astfel, ca pe publicul comercial, Pro Tv a inregistrat o medie de audienta de 6,1 rating si 23,6 procente din cota de piata, fata de Antena 1 care a avut doar 2,8 rating si 10,8 cota de piata. Si pe intreg publicul din mediul urban, „Stardust” a avut suprematia, cu o medie de 4,1 rating si 16,3 cota de piata, fata de Antena 1 care a inregistrat doar 2,2 rating si 8,8 cota de piata.

In a doua zi de Craciun, pe 26 de cembrie, romanii au spus in hohote de ras „Ho Ho Ho” alaturi de Stefan Banica, Alina Chivulescu, micutul Bogdan Iancu, Valentin Teodosiu si Pavel Bartos. Primul film romanesc de Craciun, produs de MediaPro Pictures, a fost savurat din plin de telespectatori. In intervalul orar in care a fost difuzat „Ho Ho Ho”, 20.29-22.48, Pro Tv a fost lider de audienta atat pe intreg publicul din mediul urban, cu o medie de 7,7 rating si 16,2 cota de piata, fata de Antena 1 cu 5,8 rating si 12,3 cota de piata, cat si pe publicul comercial cu o medie de 8,5 rating si 20,5 cota de piata, fata de concurenta care a inregistrat doar 6,3 rating si 15,2 cota de piata. In minutul de aur al filmului, 22.20, Pro Tv avea 12 puncte de rating si 29,3 cota de piata pe publicul tanar si era urmarit de peste 2 milioane de telespectatori la nivelul intregii populatii a Romaniei.

Si V de la Vendetta a fost pe primul loc in preferintele telespectatorilor. In intervalul orar 22.49-1.20, in care a fost difuzat filmul in care a putut fi urmarita Natalie Portman, Pro Tv a inregistrat o medie de audienta de publicul tinta al Pro Tv de 5,6 rating si 19,7 cota de piata, fata de Antena 1 care  avut doar 4,1 rating si 14,4 cota de piata. Si pe publicul din mediul urban, „V” a fost de la Victorie pentru Pro Tv care a inregistrat o medie de 4,4 rating si 16,2 procente din cota de piata, fata de Antena 1 care a avut doar 3 puncte de rating si 11 procente din cota de piata.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Life Style

Marius Bodochi: ”Nu am plecat de pe scenă, am știut că mama nu și-ar fi dorit asta”

Published

on

Foto Credit: ANTENA STARS

Cunoscutul actor Marius Bodochi vorbește într-un amplu interviu difuzat duminică, de la ora 13.00, la Antena Stars, despre viața de artist și despre câte sacrificii presupune ea.

Marius Bodochi a dezvăluit unul dintre cele mai dificile momente din viața sa, cel în care a primit tragica veste a morții mamei sale.

”Eram într-un turneu la Bârlad când am primit vestea și toată lumea se aștepta să renunț la piesă, să plec. Nu am plecat de pe scenă, am știut că mama nu și-ar fi dorit asta. Orice artist când are un spectacol trebuie să joace. Un actor nu lipsește de la spectacol decât atunci când moare el”, a declarat actorul Marius Bodochi la Antena Stars.

Despre cum a reușit să treacă peste acest moment dificil și despre felul cum percepe acum dispariția mamei sale, actorul Marius Bodochi vorbește pe larg în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe”, difuzată duminică, de la ora 13.00, la Antena Stars.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Life Style

Cum combinăm geanta cu pantofii

Published

on

Nu cu mult timp în urmă, exista în mentalul oamenilor din lumea modei acea idee conform căreia trebuie să vă potriviți geanta cu încălțămintea.

Acum însă, se pare că aceste idei par a fi depășite și considerate “ perfecționiste”. Moda a încercat continuu să evadeze din șablonul perfecțiunii, tânjind după simplitate, mai mult casual decât formal, lucruri purtabile și accesibile. De asemenea, nu se dorește ca vârsta unei femei să fie definită de accesoriile pe care aceasta alege să le poarte.

Dar acum, vechile obiceiuri au revenit, lăsându-ne să ne potrivim pantofii și geanta, fără a fi însă criticate că ‘’ arătăm ca bunica’’. La fel ca încălțămintea și gențile de damă, au revenit și costumele, iar despre ele putem spune un singur lucru: cu cât mai colorate, cu atât mai căutate.

 

1.Nu trebuie să fie din aceași colecție.

În această privință sunt doar câteva excepții, de exemplu, dacă alegeți să purtați pantofi roșii împreună cu o geantă damă roșie, ar fi indicat să le achiziționați împreună, pentru că nuanțele de roșu pot varia, și este foarte ușor să dați greș. De vreme ce roșu este o culoare tare, puternică, orice fel de greșeală este observată. Dar în ceea ce privește restul culorilor, puteți cumpără încălțăminte de la un magazin,și geantă de la un altul. Sau de la același magazin, din colecții diferite. Nu există nicio regulă. Trebuie doar să aveți fie pantofii fie geantă când achiziționați celălalt produs, astfel încât să puteți găsi culorile, nuanțele potrivite.

  1. Ceva cu model, ceva dintr-o singură culoare.

Aici ne referim de exemplu la o mică soluție ce vă poate scoate oricând din încurcătură. Pantofii cu animal print și geantă cu una dintre culorile pantofilor( galben, bej, ). Același lucru se poate aplică și în cazul texturilor geometrice sau al diferitelor modele. Astfel, atât geanta cât și pantofii vor părea a fi un set, dar nicidecum greșit sau demodat.

  1. Setul perfect

Aceași geantă și pantofi sunt perfecte atunci când purtați o mulțime de culori diferite sau modele și restul trebuie să rămână într-o zonă relativ neutră. Sau dacă doriți să adoptați o altă abordare, purtați o rochie neagră simplă iar în cazul acesta pantofii și geanta devin accesoriile de bază ce aduc acel “ ceva special” întregului dumneavoastră ansamblu. Dacă alegeți această variantă, optați pentru pantofi și genți cu animal print, florale, sclipici, orice este admis, deoarece accesoriile sunt cele ce vor capta toată atenția.

  1. Strălucire versus mat

Alegeți pantofi de damă și o poșeta ce au aceași culoare, dar sunt din texturi diferite și cu texturi diferite. De exemplu, puteți asorta pantofii ce au o culoare mată cu poșeta ce are pe suprafața ei nuanțe metalice. Doar imaginați-vă cât de elegantă ar arată următoarea combinație: asortați pantofi beige sau maro cu o geantă de damă cu nuanțe de bronz sau sclipici auriu. O pereche de pantofi albi se potrivesc foarte bine cu o geantă de damă aurie. Lăsați-vă imaginația să creeze ținute ce se potrivesc stilului dumneavoastră! De asemenea, trebuie sa puneti accentul pe forme si proportii atunci cand vine vorba despre geanta dumneavoastra. De exemplu, o pereche de pantofi eleganti stiletto, pot fi asortati ideal cu o poseta cu forme rotunde.

Si nu in ultimul rand, nu uitati un lucru esential. Exista o regula in ceea ce priveste cromatica. Culorile calde sunt in armonie doar cu culori calde in vreme ce culorile reci doar cu cele reci.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Life Style

Alexandra Stan, pusa la zid de avocati!

Published

on

Alexandra Stan nu isi amana datoriile pentru a-si face vacante exotice, asa cum s-a vehiculat in presa, ci sustine dreptatea si vrea sa fie tratata cu respect, nu inselata.

Totul a pornit de la fosta casa de avocatura angajata in dosarul penal indreptat impotriva fostului impresar. Aceasta i-a comunicat o suma de bani pe care cantareata trebuia sa o plateasca doar cu o zi inainte de proces, ce urma sa se judece la Curtea de Apel Constanta, suma fiind sensibil mai mare decat cea discutata si comunicata in precedent. Mai mult, pentru ca nu a platit la acel moment, artista a fost lasata fara aparare in ziua procesului.

Tinand cont de toate acestea, Alexandra Stan a refuzat sa plateasca aceasta suma care era aproape dubla decat cea comunicata initial, mai ales ca nici facturile fiscale nu ii fusesera comunicate la acel moment si nu i-au fost comunicate nici pana in prezent.

Astfel, fostii avocati au initiat procedurile de executare silita, prima cerere fiind solutionata favorabil Alexandrei de catre instanta de judecata care a respins cererea depusa de executorul judecatoresc Dumitrache.

Cea de-a doua cerere depusa de casa de avocatura la executorul judecatoresc Cojocaru a fost admisa de catre instanta.

Evident, Alexandra a contestat aceaste actiuni. Un dosar a fost castigat de artista, iar unul pierdut, dar nu este inca finalizat procesul, hotararile nu sunt definitive.

Cu toate ca artista se afla intr-o perioada excelenta din punct de vedere al carierei, urmand sa lanseaze albumul “Mami”, dar fericita si pe plan personal, aceasta nu poate sa treaca cu vederea nedreptatea si sa plateasca o suma incorecta.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending