HomeTELEVIZIUNESerialePRO TV: Marin Ghica, la un pas să fie arestat joi seara în serialul Ai noștri!

PRO TV: Marin Ghica, la un pas să fie arestat joi seara în serialul Ai noștri!

Ai noștri nu au aflat care este rețeta succesului în afaceri, motiv pentru care Sandu Ciorbă își convoacă neamul unit la o ședință fulger în care vrea să le traseze noua direcție pe care business-ul trebuie să o urmeze.

După un studiu pe care l-a auzit într-o dimineață la televizor, Sandu crede că dezorganizarea, meniul prost și lipsa unui tartor în bucătărie sunt elementele care i-au ținut afacerea pe loc. „Eu vreau maxim de la restaurant, vreau să se bată lumea pe rezervații!”, le-a spus acesta partenerilor săi.

 

Marin Ghica se oferă să se ocupe el de aprovizionarea restaurantului, doar că nu o să reușească să o facă pentru mult timp. Un echipaj de Poliție îl oprește în trafic și descoperă că are buletinul, permisul și numerele de la mașină expirate, iar fapta penală o să-l bage într-o încurcătură mai mare. Cum o să încerce fiul lui să-l scape de probleme, dar și cum va reacționa Sandu când își va vedea cuscrul încătușat, aflam joi, de la 21:30, într-un nou episod din serialul Ai noștri.

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns