HomeTELEVIZIUNEReality ShowPRO TV: Miercuri seara va fi difuzată ultima ediţie VISURI LA CHEIE!

PRO TV: Miercuri seara va fi difuzată ultima ediţie VISURI LA CHEIE!

Săptămâna aceasta, miercuri, de la 20:30, în ultima ediţie a celui de-al treilea sezon Visuri la cheie, Dragoş Bucur împreună cu Alina Vîlcu, Adela Pârvu, Omid Ghannadi şi Dragoş Isăcescu vor merge în localitatea Afumaţi, din judeţul Ilfov, pentru a împlini visul unei familii care a rămas unită indiferent de greutăţile vieţii.

 

Aparent o familie obişnuită, familia Onea, formată din Mariana, Viorel şi fiica lor, Luiza, ascunde nenumărate suferinţe. În anul 2008, Mariana s-a îmbolnăvit şi, după foarte multe investigaţii, nu i s-a pus un diagnostic şi nu i s-a dat un tratament adecvat. Starea de sănătate s-a înrăutăţit treptat, iar femeia a ajuns din nou la spital, după trei ani. Atunci, diagnosticul a fost clar: scleroză în plăci, o boală autoimună inflamatorie, care atacă sistemul nervos, bolnavul suferind de probleme motorii, îşi poate pierde vederea, poate avea dificultăţi în vorbire şi înghiţire.

 

Cu toate că boala se agrava, familia Onea a început în 2008 construcţia casei, însă tratamentele şi investigaţiile medicale, dar şi faptul că Luiza a crescut, iar nevoile ei au început să fie mai mari, i-au făcut pe Viorel şi Mariana să pună locuinţa pe ultimul loc. Femeia nu a renunţat niciun moment la luptă şi, deoarece nu vrea să fie o povară pentru familie, merge în continuare la serviciu pentru că altfel nu ar avea bani de medicamente. Cea care a preluat toate sarcinile mamei şi o ajută în permanenţă este Luiza.

Familia Onea nu a renunţat nicio clipă la dorinţa ei şi nu a cerut ajutorul nimănui, dar Mariana, Viorel şi Luiza recunosc că, din păcate, în momentul de faţă nu au cum să termine casa şi să trăiască în condiţii normale.

 

Miercuri, de la 20:30, echipa Visuri la cheie va ajunge la familia Onea şi îi va împlini cel mai mare vis, acela de a avea o casă în care să poată duce o viaţă frumoasă şi să-i poată oferi fetiţei un viitor fără griji.

 

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns