HomeTELEVIZIUNESerialePRO TV: Miercuri și joi, românii râd copios cu Las Fierbinți, Atletico Textila și Ai noștri!

PRO TV: Miercuri și joi, românii râd copios cu Las Fierbinți, Atletico Textila și Ai noștri!

Miercuri și joi, românii râd copios cu Las Fierbinți, Atletico Textila și Ai noștri! Astăzi și mâine, începând cu 20:30, vom avea parte de comedie românească, de aventuri memorabile, invenții de tot felul, strategii incredibile și vești surprinzătoare.

 

Miercuri, minunile se țin lanț în Las Fierbinți și în echipa Atletico Textila

În această seară, de la 20:30, Celentano este vrăjit și trăiește nenorocirea vieții lui: nu mai poate bea. Simte că viața lui a luat sfârșit și nu vede nicio scăpare. Pentru el, nenorocire, dar pentru soacra lui e o adevarată minune. Și, totuși, cine se află în spatele acestei întâmplări? Își va face vraja efectul până la capăt sau se va întoarce împotriva autorului? Vom afla răspunsurile în seara aceasta, de la 20:30, într-un nou episod Las Fierbinți!

 

Seara de comedie continuă cu întâmplările fotbaliștilor de la Atletico Textila. De la ora 21:30, îndrăgitele personaje au și ele parte de minuni. Adrian primește vestea uriașă că Steaua nu numai că s-a interesat de el, dar îl vrea chiar în prima echipă, domnul Pompiliu (Florin Călinescu) păcătuiește, iar cățelușul Ralucăi se transformă într-o „bestie” și îi atacă extrem de periculos pe Leonard și Costeluș.

 

Joi, artiștii răsar în Las Fierbinți, iar Ai noștri fac spectacol!

Seara de joi începe perfect, de la 20:00, cu aventurile fierbințenilor. Celentano își etalează talentele de magician și crede cu tărie că se poate îmbogăți rapid din asta. În Las Fierbinți este plin de artiști, însă cel mai apreciat dintre toți este Robi, care reușește să strângă în mediul online sute, dacă nu chiar mii de like-uri.

 

De la 21:00, Ai noștri fac spectacol, iar atenția este toată asupra lui Sandu Ciorbă. Diferite ca de la cer la pământ, cele două familii sunt provocate să arate cât de fericite sunt împreună. Totul cu scopul de a se afla câtă bucurie și bunăstare există în familia Ciorbă.

 

Foto Credit: PRO TV

PROGRAM Special de Paşte la PRO TV: 4 zile de sărbătoare cu show-uri şi filme de top, plus concertul Andrei! Lista completă, aici!

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns