Connect with us

Campanie TV

PRO TV: România, te iubesc! prezintă ce înseamnă să Fii TU România!

Published

on

Foto Credit: PRO TV / RADAR DE MEDIA
 

 

Duminica aceasta, România, te iubesc! a pregătit o serie de reportaje care pun în lumină ce înseamnă cu adevărat să Fii TU România și cum au înțeles câțiva români extraordinari că schimbarea începe cu ei.

Alex Dima, corespondent special Știrile PRO TV, va prezenta povestea unui primar care este hotărât să le demonstreze tuturor că primarii pot face lucruri bune pentru comunitatea lor. În comuna Peștera, județul Constanța, primarul Valentin Vrabie face adevărate minuni cu bani puțini. Satul său este cel mai sărac din județ.

Când a venit la conducerea primăriei, totul era acoperit de mărăcini și bălării. În câțiva ani, situația s-a schimbat. În primul rând, în Peștera se investește în educație. Toți copiii au primit de la primărie tablete și biciclete, iar de când drumul copiilor spre liceu sau facultate este finanțat de primărie, abandonul școlar este zero în tot satul. Toate lucrările de modernizare sau întreținere în sat sunt făcute cu angajați din localitate.”, a declarat Alex.

Anca Nastasi, corespondent special Știrile PRO TV, a pregătit două reportaje ce pun în centrul atenției oameni care inspiră, care au în ei puterea schimbării și care au harul de a-i scoate din lâncezeală pe cei din jurul lor. Sunt acea masă critică, acei oameni puțini care prin forța lor sunt în stare să urnească munți.

ROMANIA TE IUBESC - PRO TV  PREMIILE RADAR DE MEDIA 2015 2

ROMANIA TE IUBESC – PRO TV
PREMIILE RADAR DE MEDIA 2015 2

O veți cunoaște pe Oana Moraru – o mână de om, o profesoară care are mii de adepți pe internet: profesori, studenți, părinți și copii. A întemeiat o școală în care copiii sunt liberi să descopere, să greșească, să pună întrebări, o școală în care învățatul pe de rost și meditațiile au fost interzise. Oana Moraru, un profesor cu har și entuziasm vrea și poate să schimbe întreg sistemul românesc de educație. Într-o Românie frumoasă, care se năruie sub nepăsarea celor ce nu mai știu să-și aprecieze patrimoniul, un tânăr arhitect s-a întors împotriva curentului. Crescut și educat în vest, s-a întors acasă ca să-și cunoască originile. Și n-a mai vrut să plece. Se simte dator să salveze arhitectura satelor românești și meșteșugul tradițional aflat pe cale de dispariție. Duminică îl veți cunoaște!”, spune Anca.

Cosmin Savu, corespondent special Știrile PRO TV, va prezenta telespectatorilor un tânăr ce s-a remarcat în mulțimea din Piața Universității și ale cărui acțiuni au avut ecou până la Cotroceni. “Tudor Benga este un brașovean care a fost susținut pe Facebook de câteva mii de persoane. Un personaj discret, devenit aparent peste noapte o voce a tinerilor din generația sa. Este un protestatar atipic.  Școlit în străinătate, cu un nivel material mult peste media tinerilor din România, el a simțit de câțiva ani nevoia să se implice în schimbarea din profunzime a României!”, declară Cosmin.

Urmăriți lecția schimbării, duminică, de la ora 18:00, prin reportajele realizate de echipa Romania, te iubesc!

 

Lasa un comentariu aici!

Pentru orice fel de informații ma puteți contacta pe e-mail! La 1 februarie dam startul primei etape de votare la Premiile RADAR DE MEDIA 2018!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Campanie TV

„Avem o ţară frumoasă, cum ajungem la ea?”, o nouă campanie marca Observator

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Observator demarează campania „Avem o ţară frumoasă, cum ajungem la ea?”, un demers jurnalistic care își propune să le arate telespectatorilor România, cu bune si rele, printr-o serie de reportaje care vor putea fi urmărite începând de luni, 16 iulie, la Antena 1.

Vino cu noi în cele mai frumoase locuri din România!”, invită Cristi Popovici, reporterul Observator, telespectatorii să descopere alături de el diferite zone ale țării. Acesta a făcut un tur cu mașina pentru a vizita importante obiective turistice, iar pe parcursul deplasărilor efectuate pe cât de spectaculoasă s-a dovedit destinația, pe atât de dificilă a fost călătoria.

“<<Avem o ţară frumoasă, cum ajungem la ea?>>” este o idee pornită din experienţa fiecărui turist, român sau străin, care s-a plimbat prin ţara asta. Şi care a strâns din dinţi când a dat cu maşina în gropile ţării. Şi care şi-a jurat că a doua oară nu mai revine, oricât de frumos ar fi. Şi tare frumos este să te plimbi prin România, vă spun sincer! Să descoperi, să întrebi sătenii, să fii uimit de un ochi de apă, de o stâncă, de un om. Am tratat fiecare reportaj cu umor şi inocenţa unui copil care descoperă pentru prima dată lumea, iar acolo unde situaţia a impus-o, am devenit serioşi şi incisivi. Toate problemele pe care le-am întâlnit, toate lucrurile urâte care ne fac să dăm ochii peste cap, le-am luat brute şi le-am prezentat autorităţilor: primari, şefi de consilii judeţene, miniştri. Din 16 iulie, la Observator, vă prezint locurile frumoase din România, pe care mulţi nu le cunosc. Pentru că nu pot ajunge la ele din cauza drumurilor proaste sau pentru că sunt ascunse de autorităţi incompetente.”, spune Cristi Popovici.

„Avem o ţară frumoasă, cum ajungem la ea?” își propune să le arate telespectatorilor România, cu bune și rele, reportajele putând fi urmărite, în această vară, la Observator. Materialele vizează locuri precum: Cheile Nerei, Munţii Buzăului, Maramureş, Bucovina, Transilvania, dar și altele. “Întreabă un străin ce ştie despre România şi primul lucru pe care ţi-l spune este <<Dracula>>. Bat mii de kilometri din toate colţurile lumii pentru a verifica autenticitatea poveştii făcute cunoscută de Bram Stocker. Ajunşi pe plaiurile noastre, îşi pun mâinile în cap când văd pe ce drumuri circulăm. Ba chiar se bucură atunci când schimbă a treia pe un drum unde asfaltul este mai rar ca trufele, că tot e sezonul lor”, completează Cristi.

Imagini cu locuri spectaculoase ale țării, povești cu oameni deosebiți din România, dar și reacţiile autorităţilor în faţa problemei infrastructurii, toate acestea se vor regăsi în campania demarată de Observator, „Avem o ţară frumoasă, cum ajungem la ea?”, din 16 iulie, la Antena1!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Campanie TV

Postul de televiziune DIVA lanseaza campania „Vacanța de vară a lui Moș Crăciun”

Published

on

Foto Credit: DIVA
 

Echipat în uniformă de vară, Moș Crăciun, aflat în vacanță, a vizitat sâmbătă, 7 iulie, parcul Herăstrău alături de două spiridușe pentru a le reaminti trecătorilor să nu stea în căldură la orele amiezii, să meargă acasă și să urmărească Vacanța de vară a lui Moș Crăciun cu filme pentru întreaga familie de luni până vineri de la ora 14:00, la DIVA!

Cei mai îndrăzneți i-au adus la cunoștință din timp ce își doresc de Crăciun și au fost recompensați cu turtă dulce estivală. Soarele nu a întârziat să se arate spre fericirea Moșului care a venit cu placa de surf si șezlongurile.

Delegația din Laponia a purtat mesajul: Nu sta în căldură la orele amiezii, mergi acasă și urmărește un film de Crăciun la DIVA!

Pe 12 iulie redescoperim filmul Înger de Crăciun (A Heavenly Christmas) cu Kristin Davis (Sex and the City) și Shirley MacLaine. Eve (Kristin Davis) are parte de un destin neaşteptat: devine un înger de Crăciun cu misiunea de a ajuta într-un caz nefericit.

Tot luna aceasta va fi difuzat, pe 16 iulie și filmul 12 zile de sărbătoare (Christmas in the air) cu Catherine Bell și Eric Close, dar și adorabilul film Trei codițe de Crăciun (3 Holiday Tails) cu Julie Gonzalo și Bruce Davison pe 18 iulie.

Vacanța de vară a lui Moș Crăciun aduce filme pentru întreaga familie de luni până vineri de la ora 14:00, la DIVA!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Campanie TV

„Salvati satele copilariei” – Incepand din aceasta seara, la Stirile Kanal D

Published

on

Foto Credit: KANAL D
 

Din aceasta seara, de la ora 18:45, in fiecare zi, de luni pana vineri, echipa Stirilor Kanal D propune telespectatorilor o serie de reportaje inedite: „Salvati satele copilariei”.

Vom intra in lumea satelor care se sting, o lume uitata, cu bunici parca ai nimanui.  Locurile unde multi dintre noi si-au petrecut copilaria au ramas in paragina, cu cativa batrani aproape captivi in casele care stau sa se prabuseasca. Prea putini dintre ei se mai bucura acum de vizitele copiilor sau ale nepotilor.

Ulitele care candva rasunau de glasurile micutilor, de  larma oamenilor care plecau sau veneau de la munca sunt acum inghitite de singuratate si de o liniste nefireasca. Copiii, nepotii au plecat de foarte timp, nimeni nu se mai intoarce acasa, sa se stabileasca acolo.

De ce ne mor satele, unde se duc copiii cand se duc si de ce aleg sa nu se intoarca?  Nu pierdeti o serie de reportaje emotionate, de luni pana vineri, la Stirile Kanal D: „Salvati satele copilariei”. Dincolo de demersul descriptiv, echipa Stirilor Kanal D trage un semnal de alarma si cauta solutii impreuna cu cei care detin parghiile schimbarii.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending