HomeTELEVIZIUNEReality ShowPRO TV: Un campion la scrimă și familia sa vor primi mâine vizita echipei Visuri la cheie!

PRO TV: Un campion la scrimă și familia sa vor primi mâine vizita echipei Visuri la cheie!

Miercurea aceasta, de la 20:30, familia Stănescu din localitatea Săveni, județul Ialomița, primește vizita echipei Visuri la cheie. Dragoș, Adela, Alina și Omid le vor face o surpriză uriașă unor oameni speciali care luptă în fiecare zi pentru dorințele lor și pentru a-și face viața mai frumoasă, în ciuda greutăților pe care le întâmpină.

 

Anul 2012 a fost unul extrem de greu pentru familia Stănescu, deoarece tatăl a decedat într-un cumplit accident de mașină. Mama, Cristina, a rămas împreună cu cei doi copii, Răzvan și Robert, și cu bunica lor, Maria. Tot în același an, Răzvan a început să practice scrima, sportul care îi aduce numai satisfacții. În urma pierderii tatălui, băiatul a suferit un șoc din cauza căruia se închisese în el, iar acest lucru l-a determinat să continue cu și mai multă îndârjire sportul care îl bucura atât de mult. Fiind extrem de muncitor și dedicat pasiunii sale, Răzvan a ajuns să facă parte din Lotul Național de Scrimă al României, fiind multiplu campion național și european la cadeți și juniori.

 

Ambii băieți sunt foarte inteligenți și au rezultate remarcabile în toate activitățile pe care le desfășoară, încercând de fiecare dată să facă performanță și să ajungă cât mai sus. Cu toate acestea, situația familiei Stănescu este una dificilă, copiii împreună cu mama și bunica locuiesc într-o casă modestă, iar veniturile lor sunt foarte mici, fiind în imposibilitatea de a-și acoperi toate nevoile și cheltuielile.

 

Mâine, echipa Visuri la cheie îi va ajuta pe cei patru să înceapă o viață nouă într-o locuință complet renovată și utilată, din care nu le va lipsi nimic.

 

Foto Credit: PRO TV

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns