HomeTELEVIZIUNEEmisiuniPRO TV: Un concurent va fi eliminat definitiv din Supraviețuitorul! Când va fi difuzat show-ul?

PRO TV: Un concurent va fi eliminat definitiv din Supraviețuitorul! Când va fi difuzat show-ul?

REALITY SHOW: Luni și marți, de la 20:30, tensiunea atinge cote maxime la Supraviețuitorul! Cei 18 concurenți se vor confrunta la proba de recompensă, proba de imunitate, dar și la duel, care are loc pe Insula exilului și determină cine va fi concurentul care va părăsi definitiv jocul și, implicit, va pierde șansa la titlul de unicul supraviețuitor și marele premiu în valoare de 100.000 de euro!

 

La proba de recompensă, cele două triburi (Hangin și Tubig) se vor lupta în apă, în încercarea de a câștiga un premiu care poate înclina balanța în joc. La începutul probei, Dragoș Bucurenci, prezentatorul emisiunii, le spune concurenților că are o surpriză: la această probă, chiar și tribul care pierde primește ceva – o sticluță, în care se găsește un mesaj! Rămâne, însă, de văzut care este mesajul pe care îl primesc concurenții.

Pe Insula exilului va avea loc primul duel! O dată la câteva zile, concurenții de aici trebuie să treacă printr-un duel, între doi sau mai mulți concurenți. Persoana care pierde duelul este eliminată definitiv din show, iar ceilalți mai au încă o șansă de a reintra în joc, până la următorul duel.

Concurentii Supravietuitorul

 

Proba de imunitate decide tribul care va ajunge la Consiliul tribal și care va fi nevoit să elimine, prin vot, unul dintre concurenți. Săptămâna viitoare, Hangin și Tubig se vor lupta, pentru a doua oară pentru simbolul imunității, care le garantează câteva zile în plus în show. Concurenții vor avea de dezgropat un stâlp, de trecut printre obstacole, de dărâmat un zid și de aruncat nuci de cocos. O probă foarte solicitantă pentru oricare dintre concurenții celor două triburi.

Săptămâna viitoare, luni și marți, de la 20:30, Supraviețuitorul va aduce aventurile concurenților care trec prin experiența vieții lor în casele tuturor românilor!

Dragos Bucurenci, prezentator Supravietuitorul

 

Foto Credit: Antena 1

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns