HomeTELEVIZIUNEReality ShowProbe solicitante, răsturnări de situație și eliminări surpriză săptămâna aceasta în Supraviețuitorul! Când va fi difuzat show-ul?

Probe solicitante, răsturnări de situație și eliminări surpriză săptămâna aceasta în Supraviețuitorul! Când va fi difuzat show-ul?

GRILA: Săptămâna aceasta în Supraviețuitorul, astăzi, de la 22:00 și miercuri, de la 22:30, concurenții vor avea parte de încercări dificile și răsturnări de situație greu de acceptat! Dacă până acum Iulian și Andrei făceau alianță și își doreau să îl scoată din competiție pe Mircea A., cei doi vor începe să conștientizeze din ce în ce mai mult pericolul și vor face tot posibilul să se reîmprietenească cu colegii lor din tribul Araw. Cum s-au gândit să facă acest lucru și dacă vor reuși, vom vedea săptămâna aceasta în cele două ediții Supraviețuitorul.

 

Pe Insula exilului, oboseala și lipsa de alimente își vor spune cuvântul, iar concurenții vor întâmpina probleme care le vor pune la încercare rezistența, însă li se va pregăti și o surpriză care va genera discuții în contradictoriu și va încinge spiritele.

Membrii tribului Araw vor avea un musafir neașteptat săptămâna aceasta și împreună vor participa la o licitație de zile mari, pe care o vor aștepta cu sufletul la gură, însă planurile le vor fi date peste cap, iar unele dintre alegerile pe care le vor face se vor întoarce împotriva lor.

supravituitorul-6

Regulile se vor schimba, iar concurenții vor avea parte de surprize la tot pasul, de probe solicitante, un duel așteptat de ceva timp și eliminări care îi vor pune pe gânduri. ”Am avut încredere de câteva zile în fete și am vorbit cu ele, dar ele am înțeles că mă țin pe mine și mă folosesc doar pentru a-și îndeplini ele un plan.”, va spune Otniela.

Astăzi, de la 22:00 și miercuri, de la 22:30, lupta pentru titlul de unicul supraviețuitor și premiul în valoare de 100.000 de euro va crește în intensitate, iar concurenții vor fi nevoiți să facă față tensiunii și să gândească noi strategii pentru a rămâne cât mai mult timp în competiție.

 

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns