HomeTELEVIZIUNEEmisiuniProblemele lui Cheloo continua! Cei care detin licenta X Factor il critica dur!

Problemele lui Cheloo continua! Cei care detin licenta X Factor il critica dur!

Reactia lui Cheloo de sambata seara, in gala live a show-ului X Factor a atras atentia telespectatorilor , Consiliului National Al Audiovizualui, dar si a companiei britanice ce detine licenta X Factor in SUA si Europa.

Pe 29 noiembrie, in cadrul concursului X Factor de la Antena 1, Cheloo de la Parazitii l-a atacat dur pe Paolo Lagana, din cauza faptului ca este homosexual. „Ai cantat, eu dispretuiesc tot ceea ce esti si ce reprezinti si sper ca publicul sa te trimita acasa, azi”, i-a spus Cheloo lui Paolo.

Reprezentantii FremantleMedia, compania britanica ce detine licenta X Factor in Europa si Statele Unite au fost transanti in ceea ce priveste datoria de jurat al lui Cheloo si nu aproba atitudinea acestuia, o intamplare asemanatoare fiind exclusa pentru viitor.

FremantleMedia incurajeaza ferm toleranta, iar respectul pentru demnitatea personala este unul dintre valorile noastre principale. Nu incurajam comportamentul homofob sau comportamentul lipsit de respect in general si luam foarte in serios sesizarile de aceasta natura. X Factor este o competitie deschisa pentru toata lumea, indiferent de rasa, varsta, gen sau orientare sexuala. Analizand schimbul de replici dintre cele doua parti, este evident ca Paolo are suportul majoritatii juriului, al spectatorilor din sala si al publicului de acasa, care l-au trimis in runda urmatoare a show-ului. Cu toate ca am simtit ca discutia dintre Cheloo si Paolo a fost incordata si a avut legatura cu prestatia din seara aceea, credem totusi ca, din cauza ca nu a ascultat cu atentie cantecul lui Paolo, Cheloo a fost lipsit de respect si nu a si-a facut datoria de jurat. Le-am scris deja celor de la Antena sa clarifice faptul ca o astfel de atitudine nu este incurajata de noi, iar acest lucru ar trebui sa se intample in show-urile viitoare”, au declarat reprezentantii FremantleMedia pentru WOWbiz.ro

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.cristea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns