HomeALL MEDIAProdanca și Reghe au deschis “Sweet Babes”

Prodanca și Reghe au deschis “Sweet Babes”

Ieri după amiază, într-o locație proaspăt renovată de pe Calea Moșilor, vedetele reality show-ului de la Euforia TV, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost gazdele inaugurării concept boutique-ului “La plăcinte inainte”. Acestia s-au pregătit cu mai multe sortimente de plăcinte și prăjituri tradiţionale românești, una dintre cele mai gustoase purtând numele “Reghe”.

“Sâmbăta asta, de la ora 20.00, veți vedea, în detaliu, la Euforia TV, alți noi pași care au dus către deschiderea acestei locaţii pe care am decorat-o cu toate lucrurile dragi mie și în care, totodată, totul este de vânzare: dacă vă place un anumit bol sau platou pe care stau prăjiturile, acesta se poate cumpăra. Dacă vă place rama unei anumite fotografii, se poate cumpăra, de asemenea. Îmi doresc enorm ca lumea să plece mereu mulțumită și fericită de aici. Ăsta este unul dintre motivele pentru care țin să precizez că nu am vrut nici o secundă să deschid o simplă cofetărie, ci un concept boutique, așa cum sunt pe străduţele micilor orașe italienești, și unde îmi aștept toți prietenii, într-un spațiu intim, să se simtă ca acasă. Sau ca la bunica în sufragerie!”, mărturiseste Anamaria Prodan. „Si pentru că prăjiturile sunt naturale 100% și făcute după rețete străvechi, sub “Prodanca și Reghe concept boutique, Sweet Babes”, cred că titulatura se potrivește mănușă!”

“La plăcinte inainte”, a treia serie a reality show-ului “Prodanca și Reghe” de la Euforia TV se difuzează în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, și în reluare duminică, de la aceeași oră.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns