Connect with us

ALL MEDIA

Producţii inovatoare: Competiţia cu drone, „DR1 Invitational”, în premieră la Eurosport

Published

on

Din dorinta de a oferi fanilor continut nou si inovator, Eurosport anunta astazi ca a devenit partener cu DR1 Racing, competitia suprema a curselor de drone, si va distribui exclusiv materialele pentru difuzarea in 70 de tari din Europa, inclusiv Romania si zona Asia-Pacific.

Primul episod al concursului „DR1 Invitational”, din Los Angeles, va fi difuzat de canalul Eurosport1, marti 8 noiembrie 2016, la ora 24.00.

 

Cursele de drone sunt o competitie in care concurentii piloteaza aparate de zbor teleghidate cu care incearca sa parcurga complexe trasee cu obstacole intr-un timp cat mai scurt. Transmisia curselor de drone este parte din strategia inovatoare Eurosport de a oferi un continut contemporan si de a se adresa unui public mai variat cu o combinatie de sporturi dintre cele mai atractive, prin intermediul tuturor platformelor sale.

Eurosport va transmite trei campionate aditionale in sezonul urmator, inclusiv „DR1 Champions Series”, programat sa debuteze in 2017 cu etape organizate in mari metropole de pe intreg globul, si „DR1 Micro Series”. Eurosport.com, cel mai accesat website de sport din Europa, va prezenta si competitii de mai mica anvergura, continut video suplimentar cu imagini nedifuzate, selectiuni din transmisiuni si interviuri cu unii dintre cei mai talentati si indrazneti piloti de drone din lume.

DR1 Invitational: June 25 & 26th at the Sepulveda Basin in Van Nuys, California. The first World Championships of Drone Racing sponsored by Mountain Dew. 2016©Carrie Jesenovec

DR1 Invitational: June 25 & 26th at the Sepulveda Basin in Van Nuys, California. The first World Championships of Drone Racing sponsored by Mountain Dew.
2016©Carrie Jesenovec

 

Deasemenea, Eurosport va reprezenta DR1 in scopul sublicentierii drepturilor la nivel global (cu exceptia SUA).

Vedete precum americanul Tommy „Ummagawd” Tabajia, britanicul Luke „BanniUK” Bannister si australianul Chad „FinalGlideAUS” Nowak sunt cativa dintre cei mai buni piloti din lume ce au ridicat cursele de drone la un alt nivel. Campionatul „DR1 Champion’s Series” va aduce in competitie mai multe echipe de elita ale pilotilor de drone ce se vor infrunta pe intreg globul pentru a castiga titlul de Campioana Mondiala.

 

Peter Hutton, CEO Eurosport, a declarat: „Eurosport cauta in permanenta sa inoveze. Noi credem in noile tehnologii, indiferent ca este vorba de continut in Realitate Virtuala inclus in transmisiunile noastre sau de inovatiile din sporturile noului val, acestea fiind un bun mijloc de a atrage fanii catre sport. E fascinant sa vedem cresterea continua in popularitate a sporturilor electronice „eSports”, iar modul in care DR1 combina aceasta cu aspectele mai traditionale ale intrecerii sportive creaza un model de competitie incitant.
Ne bucura sa lucram cu DR1 si sa oferim fanilor sansa de a urmari „intortocheatul traseu” al acestui captivant nou sport, prin intermediul tuturor platformelor Eurosport.”

 

Brad Foxhoven, CEO al DR1 Racing, a declarat: „Suntem incantati sa prezentam unei audiente atat de vaste ca a Eurosport o competitie sportiva care combina atributele Formulei 1, NASCAR-ului si cele din eGaming.

Eurosport a aratat un interes real de a transmite cursele de drone nu doar pe canalele sale TV lineare, dar si de a juca un rol important in dezvoltarea acestui sport prin platformele sale digitale. Oportunitatile create de cursele de drone, atat din punct de vedere al inaltei performante cat si din cel al inovatiei, sunt nelimitate.”

 

Foto Credit: EUROSPORT

 

Lasa un comentariu aici!

Pentru orice fel de informații ma puteți contacta pe e-mail! La 1 februarie dam startul primei etape de votare la Premiile RADAR DE MEDIA 2018!

Click to comment

Lasă un răspuns

Internship

Global lansează primul program de internship din domeniul entertainment-ului și talent management-ului

Published

on

Timp de trei luni, tinerii au acces în culisele entertainment-ului. Pe 19 iunie Global Entertainment, cea mai mare platformă de artiști și influenceri din România, dă startul înscrierilor în programul de internship dedicat tinerilor care vor să descopere provocările, profesionalismul, creativitatea și dinamica de lucru din domeniul entertainment-ului.

Acest program de internship plătit reprezintă ocazia perfectă pentru cei care vor să-și lărgească aria de cunoștințe din domeniul industriei muzicale, advertising, media, entertainment, talent management, producție audio-video și administrarea drepturilor de autor. Internship-ul urmează să se desfășoare din trei în trei luni și își propune să aducă în atenția tinerilor tendințele tehnologice importante pentru succesul în era digitală și trendurile acestor industrii caracterizate de o continuă schimbare.

În program se pot înscrie toate persoanele de peste 18 ani, indiferent de studii sau specializări, acestea urmând să aleagă unul dintre modulele propuse în cadrul lui. O singură cerință este obligatorie: să fie entuziaste, pentru că entuziasmul este ingredientul principal din spatele hiturilor, al campaniilor de succes, al conținutului care devine viral și al producțiilor revoluționare din domeniul audiovizualului.

Prin intermediul acestui internship, Global pune la dispoziția tinerilor interesați trei module: Creativity & Content Creation, Marketing & Sales și Legal & Business Affairs. Candidații trebuie să opteze pentru unul dintre cele trei module și să parcurgă un proces de selecție care se va desfășura atât online, cât și offline. Pe parcursul acestui proces, accentul va fi pus pe întrebările experențiale la care participanții vor răspunde. Candidații selectați își vor desfășura activitatea la sediul Global împreună cu un mentor dedicat în funcție de modulul ales.

„Artiștii și influencerii Global sunt o prezență de top în toate mediile relevante, indiferent dacă vorbim despre muzică, evenimente, online, televiziune, radio sau advertising. Totul este despre oameni, ideile lor și entuziasmul cu care le pun în aplicare, de aceea suntem într-o permanentă căutare de talente. Prin acest program de internship, primul de acest fel pe piața din România, le oferim tinerilor șansa să-și perfecționeze aptitudinile într-un business extrem de dinamic, care stabilește trendurile în materie de muzică, entertainment, evenimente și influencer marketing”, a declarat Olga Juverdeanu, General Manager Global.

Înscrierile se pot face aici: internship.weglobal.ro.

Platforma Global, formată din Global Records, casa de discuri, Global Booking, agenție de impresariat, Global Events, agenția de evenimente și Global Talent, agenție de talente, reprezintă artiști de top precum INNA, Delia, Antonia, Carla’s Dreams, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nucă, Vanotek și influenceri de referință precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu și mulți alții.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Posturile de televiziune din cadrul Intact Media Group anunță ieșirea din must-carry

Published

on

Intact Media Group –  Antena Group (Antena 1, Antena Stars, Happy Channel și ZuTV) și Antena 3 – cel mai puternic grup de media cu capital integral românesc  a luat decizia de a ieși din must-carry (lista televiziunilor pe care operatorii de cablu sunt obligați să le aibă în grilă).

Intact Media Group anunță că la data de 15.06.2018 a semnat un contract de retransmisie cu RCS&RDS pentru difuzarea canalelor sale.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de televiziune Digi Film îşi schimbă denumirea în FILM NOW

Published

on

Foto Credit: DIGI TV

Din 18 iunie, Digi Film, canalul de filme al RCS & RDS, va avea o nouă identitate. După șapte ani sub același brand, el își asumă acum un nume care întrupează valorile spectacol, culoare, aventură, într-o lume în care totul se întâmplă acum: aventură, acum; emoţie, acum; film, acum.

Astfel, Digi Film devine Film Now, un canal TV care aduce publicului abonat mai mult spectacol, mai multă emoţie, mai mult dinamism într-o selecție de filme de calitate, 24 de ore din 24, neîntrerupte de pauze de publicitate.

Digi Film a pornit în februarie 2011, din dorința companiei RCS & RDS de a completa oferta modestă a canalelor de film prezente în România. De atunci, Digi Film a adus publicului producţii de vârf din cele mai diverse genuri cinematografice, de la cele mai noi titluri la filmele de cult ale fiecărui gen. Difuzând încă de la lansare titluri premiate, multe cu succes colosal la box office, Digi Film a devenit rapid unul dintre preferatele  telespectatorilor Digi și ale cinefililor.

„Dacă ar fi să ne definim printr-o idee, probabil am vorbi despre acţiune sau adrenalină. Dar am promovat întotdeauna o combinaţie între fiorul adrenalinei  şi senzaţia de confort şi relaxare a comediilor bune, şi am completat tabloul cu cea mai diversă paletă de genuri: thriller, science-fiction, istoric, horror, film romantic, animaţie, dramă etc. În luna iulie, filme ca “Ice Age”, “Paddington 2”, “Doctor Strange”, “Arrival”, “Escape Plan”, “Den of Thieves”, “Bastille Day” și multe altele vor face parte din oferta Film Now,” precizează Bogdan Chiriţoiu, manager canale tematice.

Digi Film / Film Now are ca target principal spectatorul urban între 18 și 65 de ani. Grila 24/24 urmărește structura demografică și tiparul ocupării forţei de muncă, precum și tiparul de consum al telespectatorilor români, oferind filme de aventură, acţiune, comedie sau familie în timpul zilelor de lucru, animaţii și filme pentru copii în dimineţile zilelor de weekend și în perioadele de sărbători, filme cu cast puternic și renume în zilele de weekend. În prime time sunt programate cele mai intense filme de acţiune, aventuri sau thriller, cele mai tari comedii, cele mai incitante drame psihologice sau de suspans. Noaptea se difuzează preponderent filme de acţiune, thriller sau horror, pentru amatorii de senzaţii tari.

Digi Film / Film Now colaborează cu cele mai puternice companii de distribuţie de film din întreaga lume, de la marile studiouri (Warner, Disney, NBC etc.) la companii independente din România sau din străinătate, pentru a asigura telespectatorilor săi acces la o selecţie pentru toate gusturile și exigenţele

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending