HomeALL MEDIAProFM incheie in forta sezonul batailor cu apa, cu multe tricouri ude

ProFM incheie in forta sezonul batailor cu apa, cu multe tricouri ude

DJ-ii ProFM, GreeG, Florin Goldic si VJ-ita MTV, Oana Tache, alaturi de invitatii lor, Mayer Vira cu Kristina (fosta trupa Impact), au facut-o lata si au bagat mare la ultima bataie cu apa a acestui sezon, la AFI Palace Cotroceni, impreuna cu ascultorii prezenti si dornici de distractie.

Pe langa clasicele pistoale, bataia s-a dus si cu arme neconventionale, cum ar fi galetile si sticlele de plastic, care au avut un efect garantat asupra combatantilor: acestia au fost facuti ciuciulete in citeva secunde. Iar cine a scapat totusi cu hainele cit de cit uscate, inevitabil s-a balacit si in fantana din fata centrului comercial.

Detasat pina acum pe litoral, DJ-ul ProFM, GreeG a facut mai multe bai in mare, dar nici macar una in Bucuresti, asa ca a decis sa nu rateze aceasta ultima ocazie si s-a alaturat, incantat, colegilor sai. La final nu a lipsit nici tombola, care a desemnat ultimul castigator al unei excursii de o saptamina in Turcia. In varsta de 11 ani, Cosmin Marian Miloiu si-a facut cu siguranta fericita familia, alaturi de care se va distra in vacanta.

“A fost o nebunie”, povesteste GreeG, care s-a intors la program, in studioul ProFM. “Peste 200 de persoane au venit super pregatite cu tot ce au gasit pe acasa, de la galetuse de jucarie, pina la sticle de 2 litri. Eu am fost si omul cu portavocea si am anuntat castigatorul, pe Cosmin, care a venit la bataia cu apa cu tot cu parintii sai. Nici acestia nu au scapati neudati si asta fiindca trebuiau sa „ude” cumva excursia in Turcia pentru care acum isi fac bagajele”, a incheiat Dj-ul ProFM.

Chiar daca bataile cu apa au luat sfarsit, evenimentele Legalize Joy nu se opresc aici. Toamna vine la ProFM cu multe surprize, asa ca ascultatorii nu trebuie sa rateze programele si DJ-ii lor preferati, avand de asemenea multe sanse de a se bucura si de cadouri pe masura.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns