HomeMAGAZINEvenimenteProFM Live Session prezinta Trupa VUNK intr-un super concert cuplat…la suflet cu surprize pentru fane!

ProFM Live Session prezinta Trupa VUNK intr-un super concert cuplat…la suflet cu surprize pentru fane!

ProFM Live Sessionle aduce ascultatorilor ProFM o noua ocazie de a vedea si de a auzi o trupa romaneasca de succes intr-un cadru diferit si intr-un concert live, cuplat la …suflet. Joi, 16 august ProFM Live Session prezinta trupa VUNK, care va concerta de la ora 19:00 la Afi Palace Cotroceni. Cei care nu rata acest eveniment vor avea ocazia sa asculte hiturile formatiei interpretate altfel, si mai mult nu vor lipsi surprizele, dupa cum declara chiar Cornel Ilie.

Abia asteptam seara de 16 august si ne bucuram ca ProFM s-a gandit la noi pentru concertul Live Session din AFI-Palace Cotroceni. Pentru noi este mai mult decat un concert intre prieteni, pentru ca pe langa prietenii si fanii nostri pe care o sa-i vedem acolo, sigur o sa ne facem atunci si alti prieteni noi. Ne-am gandit ca doar pentru acest concert sa cautam o fata care sa-i tina locul Antoniei si sa cante impreuna cu noi piesa „Pleaca”. Nu conteaza nici varsta, nici experienta, doar sa-ti placa sa canti. Asa ca asteptam pe pagina noastra de Facebook, „Trupa Vunk”, pe toate cele care vor sa cante pe scena cu noi in acest concert si vom alege castigatoarea cu o seara inainte, adica intr-o „miercuri spre joi:)”, spune Cornel care da astfel ocazia fanelor nu numai sa ii vada, dar sa si cinte cu ei la ProFM Live Session.

Ce alte piese vor canta, baietii de la VUNK nu au stabilit inca, ei inca lucreaza la playlist dar promit ca si in aceasta zona se vor prezenta cu ceva special. Pina una alta, ei au poposit si in studioul ProFM de la mare alaturi de DJ-ul George Vintila, care face emisia in direct de pe litoral.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns