HomeLIFE STYLEPROGRAM ELECTORAL – In 30 noiembrie si 1 decembrie TVR 1 dedica spatii largi alegerilor parlamentare

PROGRAM ELECTORAL – In 30 noiembrie si 1 decembrie TVR 1 dedica spatii largi alegerilor parlamentare

Principalul post al TVR va difuza in ziua de 30 noiembrie 7 editii speciale de Jurnal la orele 7.00, 10.00, 12.00, 14.00, 15.00, 17.00 si 19.00. De la ora 20.30, Mihai Radulescu va modera talk-show-ul Romania a votat!stampila-de-vot

Timp de doua ore, in platou ii vor fi alaturi Cristian Tudor Popescu, Cristian Parvulescu, Bogdan Chireac, dar si un un sociolog de la CCSB, firma de sondarea opiniei publice.
In jurnale si in editia speciala din 30 noiembrie, reporterii Jurnalului TVR vor acoperi pas cu pas, de la fata locului, modul in care decurge procesul electoral, primul din istoria Romaniei pe sistem uninominal. „Studiourile teritoriale si corespondentii TVR din marile capitale ale lumii vor aduce in direct informatii proaspete despre vot”, dupa cum declara producatoarea Codruta Marinescu.
Odata cu inchiderea urnelor, de la ora 21.00, Mihai Radulescu si invitatii sai vor analiza semnificatiile votului si primele rezultate estimative ale procentelor castigate de partidele politice, dar si configuratia noului Parlament.

Luni, in decembrie, de la ora 20.15, Mihai Radulescu va modera o Editie speciala dedicata, de asemenea, rezultatului alegerilor parlamentare. Vor fi prezenti in emisiune reprezentantii principalelor partide politice.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns