HomeTELEVIZIUNEGrila de programeProgram Special de 1 decembrie la PRO TV! Staţia aniversează 22 de ani de emisie!

Program Special de 1 decembrie la PRO TV! Staţia aniversează 22 de ani de emisie!

De 22 de ani, PRO TV este alături de românii de pretutindeni. Istorie de televiziune, campanii care au ajutat mii de români, schimbări pe plan politic și economic, divertisment, români talentați, voci care contează, informații de calitate, obiectivitate, echipe de profesioniști, acestea sunt numai câteva dintre ingredientele care poziționează PRO TV pe primul loc în topul preferințelor românilor.

 

De 1 decembrie, PRO TV te îndeamnă să RomânEști, oriunde ai fi! Ești român și faci astfel încât vocea ta să se audă mai departe, îți urmezi visurile și ajungi să-i inspiri pe alții, să le oferi exemple pozitive celor din jur. De 1 decembrie, PRO TV îi sărbătorește pe toți cei care sunt mândri că sunt români, iar celorlalți le aduce aminte că avem multe motive pentru care să avem încredere în noi și în potențialul nostru.

 

Programul PRO TV de 1 decembrie

 

La fel ca în fiecare an, PRO TV sărbătorește 1 decembrie alături de toți românii, cu un program pregătit special. Dis de dimineață, de la 06:00, și până după miezul nopții, PRO TV le va aduce tuturor telespectatorilor povești inspiraționale despre români de pretutindeni, umor și voci incredibile.

 

Știrile PRO TV au pregătit ediții speciale, intervenții în direct și reportaje despre români care au povești interesante, au reușit să iasă din tipare, să își urmeze visul și acum inspiră și conduc România către următorii 100 de ani. De la Arcul de Triumf direct în casele tuturor românilor, Cătălin Radu Tănase va transmite live Parada Militară organizată cu ocazia Zilei Naționale a României. În câteva cifre, echipa Știrile PRO TV a pregătit pentru jurnalele de pe 1 decembrie 8 ore de știri în direct în 2 jurnale (Știrile PRO TV de dimineață, de la 06:00, și de la 19:00), peste 30 de reportaje speciale, iar 7 echipe de corespondenți au călătorit peste 30.000 de kilometri în 5 țări: România, Elveția, Germania, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii.

 

De la ora 13:00, Vorbește lumea că Adela Popescu și Cove au pregătit o ediție specială de 1 decembrie, cu invitați din toate colțurile țării și nu numai. Raluca și Walter Zenga, Malvina Cervenschi, Alexandru Ciucu și Smiley sunt doar câteva dintre personalitățile care vor demonstra prin poveștile lor că RomânEști, oriunde ai fi!.

 

La Măruță, de la 15:30, nu contează cine ești, de întâi decembrie tot românești! Trei generatii de campioni vin în platoul emisiunii și arată cât de departe poate ajunge sufletul românesc. Măruță și Plantă pregătesc o farsă cu răsunet național, iar „internaționali” care ne iubesc țara românesc și ei în zi de sărbătoare! Localnici din Mauritius gătesc ca în Oltenia, Moldova și Ardeal, un brazilian get-beget își ia buletin de Bucovina, iar ambasadorul Marii Britanii vine în platou la Măruță să petreacă la fel ca un român adevărat.

 

La 18:00, aflăm Ce spun românii de la două familii carismatice, care vor lupta cu mult umor să găsească răspunsuri potrivite la întrebările lui Cabral și să pună mâna pe marele premiu în valoare de 20.000 lei.

 

Cea mai tare competiție a vocilor, Vocea României, le-a pregătit telespectatorilor o ediție specială de 1 decembrie de la 20:30, în care vor asculta unele dintre cele mai cunoscute și îndrăgite melodii românești ale tuturor timpurilor. Tudor, Smiley, Lori și Despot vor avea foarte multe surprize pentru români și vor sărbători ziua națională și ziua PRO TV prin voce la superlativ, momente complexe de muzică și coregrafii spectaculoase.

 

Foto Credit: PRO TV

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns