HomeTELEVIZIUNEGrila de programeProgram Special de Paşte la PRIMA TV: Mama mea gătește mai bine, Super Cireașa de pe tort, Schimb de mame şi filme romaneşti!

Program Special de Paşte la PRIMA TV: Mama mea gătește mai bine, Super Cireașa de pe tort, Schimb de mame şi filme romaneşti!

Prima TV pregătește telespectatorilor un program special de sărbătoare când toți românii vor petrece Sfintele Sărbători Pascale. Pe lângă filme, Prima TV își va încânta telespectatorii cu ediții speciale ale emisiunilor Mama mea gătește mai bine, Super Cireașa de pe tort și Schimb de mame.

 

În Vinerea Mare, de la ora 20.30, telespectatorii vor urmări cel de-al cincilea film din seria Mărgelatu – Colierul de turcoaze. Rolurile principale sunt interpretate de actorii Florin Piersic și Szobi Cseh care interpretează cuplul justițiar Mărgelatu – Buză de Iepure. În acest film, actorul Florin Piersic a jucat pentru prima oară alături de fiul său, Florin Piersic Junior. Nu rata vineri, 14 aprilie, un film memorabil cu Mărgelatu din care nu vor lipsi „pălăria” de floarea soarelui, ţoiul de anason şi pistolul cu opt ţevi.

 

Sâmbătă, 15 aprilie, în seara de Paște, de la ora 20.30, Prima TV pregătește telespectatorilor o super ediție a emisiunii Super Cireașa de pe tort cu Pacha Man și Valentin Sanfira vs Margherita de la Clejani și Claudia Ghițulescu. Maestrul Horia Vîrlan va intra în casele românilor cu un show vesel, cu vedete de marcă și mai ales cu ponturi culinare pe care nu trebuie să le ratezi. Valentin Sanfira s-a împrietenit cu Pacha Man: “M-am simțit foarte bine la emisiune. Pacha e un băiat extraordinar și ne-am înțeles foarte bine. Ne-am împărțit sarcinile: eu am luat pe gratis de la piață iar el a gătit drobul de miel. El s-a ocupat de asta și eu am făcut o mâncare tradițională gorjeană – tocanul de Novaci. O mâncare tradițională, simplu de făcut și foarte gustoasă”.

 

În prima zi de Paște, competiția se încinge la Mama mea gătește mai bine unde Catinca Roman și fiica sa, Calina vor găti pulpă de miel la cuptor cu legume și salată de baby spanac, rucola și muguri de pin. Echipa adversă, formată din cântăreața de muzică populară Mariana Ionescu – Căpitănescu și fiul acesteia Anthony, va găti stufat de miel cu salată de ridichi și gulii.

Sărbătorește alături de Prima TV și asistă duminică seara la un Schimb de mame spectaculos din care nu vor lipsi incantațiile și aura de misticism. O mamă de schimb va reuși să scoată din minți familia gazdă iar telespectatorii se vor delecta cu un adevărat spectacol, un dialog de zile mari şi umor cât cuprinde, toate asezonate cu stupoare autentică şi mult haz de necaz.

 

Crede în bine de aceste sărbători și fii alături de Știrile Focus Prima TV în campania Stop indiferenței! Fii tu schimbarea! În România anului 2017, câteva sute de animale nevinovate se transformă în victimele omului. La Focus 18 au fost prezentate cazuri dureroase, greu de privit, sau chiar de imaginat, în care omul atacă fiinţe fără apărare mai ceva ca un prădător, pentru că nu există o lege sau autoritate care să-l pedepsească. E timpul pentru o schimbare! E timpul ca tu să fii schimbarea! Susține o lege mai aspră pentru cei care maltratează animalele! Cei care vor să susțină campania, pot semna petiția pe focusprimatv.ro.

 

Foto Credit: PRIMA TV

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns