HomeTELEVIZIUNEEmisiuniProgram special DIGI 24 de 1 decembrie: Parada militară, transmisiuni live de la Arcul de Triumf şi un nou jurnal de ştiri!

Program special DIGI 24 de 1 decembrie: Parada militară, transmisiuni live de la Arcul de Triumf şi un nou jurnal de ştiri!

Digi24 are un program special de 1 Decembrie, Ziua Națională a celor născuți în România, dar și a celor care spun casă țării noastre.

 Ziua incepe , la ora 07.00, cu transmisiuni live de la Arcul de Triumf, unde vom avea un ministudio de televiziune. Acolo vor veni invitați speciali care își vor spune poveștile, eroi care au luptat în teatre de război și oameni care au făcut cunoscut steagul României în lume.

 

De la ora 11.00, puteți vedea, la Digi24, în direct, parada militară de la Arcul de Triumf. Vom transmite live din elicopter, vom avea relatare din tanc și vom comenta, împreună cu speciliștii, tehnica militară.

În timpul zilei, Digi24 va arbora tricolorul în cele mai spectaculoase locuri din România și de peste hotare. Vom fi pe crestele munților, pe Dunăre, pe mare, în locuri pline de legendă, dar și la Turnul Effel, în Italia, sau în inima Spaniei.

Soldații români din teatrele de operații din Afganistan își spun poveștile la Digi24. Ei transmit „La mulți ani” tuturor românilor de acasă.

 

Din 1 Decembrie, Liana Alexandru și Tudor Mușat vor prezenta jurnalul de la ora 19.00, într-un format nou.
La finalul zilei, la ora 20.30, vom avea o ediție specială de la Ateneul Român. Digi24 celebrează 1 Decembrie, ziua Marii Uniri, într-o manieră cu totul excepțională. Timp de aproape un an, postul de televiziune a desfășurat o campanie jurnalistică legată de proiectul de țară din vremea primului rege constituțional, Carol I. Emisiunea va dura două ore și va fi moderată de Marius Pancu, ai cărui invitaţi sunt Elena Vijulie (realizatorul acestui proiect), istoricul Cosmin Popa, medicul Octavian Buda și expertul în infrastructură feroviară, Toader Popescu.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns